AIRPLAIN TRIPPIE DOOR NEUS GEBOORD

Verdaikie, zouden we vanavond met ’the airplain’ naar Oostende gaan. Lekker decadent…. daar eten, stappen, slapen en weer terugvliegen..(jaja!).. zit het weer weer tegen te werken.

stormopkomstMijn zwager heeft me een uitdraai van het AMSTERDAM AIRPORT METEOROLOGICAL INFORMATION SYSTEM van 17 juli 2004 14:54 laten zien. En voor ons van belang is: 171420 … EBOS OOSTENDE METAR EBOS 171420z 30016G27KT 270V350 1000 R26/1000VP1500D +TSRA FEW001 SCT005 BKN015CB 18/16Q1010=

Wat het allemaal inhoud weet ik niet maar +TSRA betekent in ieder geval: “heavy thunder storm and rain” en daarom “moet onze kist de eerste uren sowieso aan de grond blijven”, zoals hij me zei. En dan heeft het niet zoveel zin meer, wordt het te laat.

En nu gaan we dan maar heel ordinair uit eten en stappen in Rotterdam….

5 reacties

 1. mario Shelley schreef:

  Volgens mij zagen we jou vanmiddag als troost voor het niet doorgaande tripje, bij de poffertjeskraam zitten in de Hoogstraat! Klopt dat? Mario twijfelde en zei daarom niets, we dachten je te herkennen!! Internet is groot, Rotterdam dan maar klein, toch?
  Groetjes Shelley

 2. Gekkie schreef:

  Lijkt me pijnlijk als dat door je neus wordt geboord ;), maar even zogoed een fijne avond in Rotterdam!

 3. Jannie schreef:

  Hela, Shelley!
  It was me indeed!

  Je verwacht het niet en het is dan ineens vreemd om die bekende cyber-gezichten in het echt voorbij te zien gaan! Ik vond het ook zo wat om ineens de straat op te schieten enzo, maar de volgende keer doe ik het!!!

 4. mario Shelley schreef:

  Volgende keer doen we dat, bij ons kwam het ook een beetje omdat Mario twijfelde!

 5. K$ schreef:

  Dat is wel weer dikke PECH bah…
  maar zou ook wel erg decadent zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *