ARM PEUGJE

Gelukkig heb ik een lease-bak-overeenkomst en maakt mij m’n No-Claim-gehalte (wat nooit meer te redden zou zijn) me niet zoveel uit, maar tis toch wel weer zielig voor mijn peugje, dat ‘ie’ vanmorgen (weer) zo’n optater heeft gehad. Scenario: bijna op plaats van werkbestemming gearriveerd, hebben we inene te maken met een grote truck-met-oplegger die zonder richting aan te geven, met een noodgang schuin over de weg naar achteren komt zetten. Pas na mijn getoeter had meneer de chauffeur door dat wij er ook nog waren en toen was het dus al te laat. Na een fikse scheldpartij over en weer, met allerlei bemoeienis van vele werkmannen die zich (industrieterrein) rap om ons heen verzamelden, hebben de tegenpartij en ik uiteindelijk toch weer gebroederlijk, zij aan zij een schadeformuliertje in staan vullen. De plaatselijke police heeft alles gechecked en daarna konden peug en ik, die ene deur verder rijden.

~klik for the picture~

Een half uurtje later zit ik met een kop koffie achter mijn bureau en kan ik er alweer om lachen. Maar die arme Peug staat er dan maar mooi weer mee buiten, de hele dag bekijks te hebben. Ik zal maar snel een afspraak bij de blik-salon voor d’r plannen…

4 reacties

 1. Peter schreef:

  Staat er in de krant dat vrouwen de minste brokken maken.

  Mooi niet!!!!!

  En gelukkig bevestig jij weer de moeder van onze gedachten.

  Vrouwen kunnen niet rijden!!!!

  Hahahahahahaah…….

  Tot 6 Augustus, want hier is het laatste woord nog niet over gesproken.

  Groeten P

 2. Jannie schreef:

  *grumblegrumble*

  … we hebben het er nog wel even over ja!

  :-p

 3. shelley schreef:

  Je bent er beter vanafgekomen dan ik. Mijn auto is donderdag totall loss gereden, doordat een stadsbus mij niet zag en zich letterlijk bij mij in de auto boorde aan de achterkant. Dat was een klap. Op mario zijn website staat het resultaat van mijn arme kaatje! en natuurlijk een arm nekje.

 4. Jannie schreef:

  Ik heb het gezien Shelly, die Ka van jou is er stukken rotter aan toe! Ik hoop dat het met je nek mee gaat vallen en ben blij dat je er (gezien de schade aan je Ka) zelf dan toch nog zo goed vanaf bent gekomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *