CAN’T WAIT

Ja, ik was van de zomer mijn mooie witte iPhone dus kwijtgeraakt op dat feestje van Herr Zimmerman en na een hele zondag huilen en wachtwoorden veranderen, moest ik dus zonder mijn fijne ‘altijd-alles-bijdehandend-en-als-je-‘m-eenmaal-hebt-kun-je-eigenlijk-niet-meer-zonder’ verder.

Gelukkig was een van mijn collega’s zo lief om mij zijn oude 3G uit te lenen, zodat ik even uit de brand was zeg maar. Ik wilde namelijk wachten op de nieuwste van de nieuwste, voordat ik mijn T-mobile abonnementje ging verlengen.

Na maanden van toch een beetje tobben op de geleende 3G, die echt wel wat langzaam is, met minder functies, minder ruimte en in dit geval met fixe pixelbeschadigingen en ook nog zwart, bestelde ik vorige week woensdag in de pre-/pre-order bij T-Mobile dan eindelijk mijn nieuwe iPhone 4S! Vandaag, op 28 oktober gaan ze beginnen met uitleveren, zwart had ik ‘m vandaag al gehad maar ik wil natuurlijk WIT.

 

Dus ik kan niet maar, ben toch aan het wachten…..

Update 12:15 uur: oooooooh aanstaande maandag komt ie!
Hoef ik nog maar heel even te wachten terwijl ’t eigenlijk niet kan ;o)

2 reacties

  1. Suzanne schreef:

    Zoo dat is lekker snel! Ik heb ook gewacht met verlengen alleen bij mij duurt de levering langer, twee tot drie weken, maar het zal het wachten waard zijn. 🙂 Alvast veel plezier met je nieuwe iPhone!

  2. Jannie schreef:

    Thanks Suzanne! Jij ook dan binnenkort! Je hebt zeker ook voor een witte gekozen, die zijn toch iedere keer wat lastiger te bemachtigen in het begin. Mijn zwager heeft is gisteren doodleuk een telecomwinkel binnengelopen en kreeg er meteen 1 mee… heeft ie m dus toch nog sneller dan ik, maar wel een zwarte dus ik ben nog niet zo heeeeeel erg jaloers 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *