D’R VALT VEEL IN ‘T WATER

maasstrand

Vanavond zou ik eigenlijk naar het BNN strandfeest aan de Maas gaan, maar het weer zit weer niet mee. Ik kreeg niemand meer zo gek en heb er zelf eigenlijk ook niet zo’n zin meer in met dat wisselvallige gedrag van heertje weer.

En zo valt er de laatste weken al best veel in het water; Dunya, een groot deel van de Parade, het Danceground Skate-evenement, Urban Dance, Metropolis….

Ik heb er gewoon ook niet zo’n zin in nu… en dat komt echt door het ontbreken van de zon en het bijbehorende zonnige gevoel… En dat terwijl ik hoopte op een vol-van-evenementen-afloop-tropisch-zomertje! Ik bedoel, na die van vorig jaar reken je daar toch gewoon op?! Foutje!!! Maar misschien komt de kentering vanaf volgende week… ja, daar reken ik op. *grijnz* Dan gaan we iig nog een paar fijne woensdag-roller-avondjes beleven. En pleinbios en zomerParkzondagen, etc. etc. Er is zoveel leuks te doen….. ALS HET WEER MAAR MEEWERKT!!!

En vanavond?
Gaan we maar thuis relaxen dan…. en later misschien nog
wel naar een stemmig donkere kroeg…. maar eerst even internetten.

4 reacties

 1. Wendy schreef:

  He Jannie

  Hier ben ik weer. Ook alweer een tijd geleden maar ik had toch ff zin om langs te waaien 😉

  Ik kan het goed begrijpen dat je geen zin had. Als dit de zomer voor moet stellen dan pak ik het liefste vandaag mijn spullen nog en ga ik lang overwinteren in een heel warm land 😛 Ik had me toch wel meer van de zomer voorgesteld. Maar ja, er kan nog vanalles gebeuren als geloof ik daar niet veel meer in.

  Ik heb ook helemaal niks gedaan. Bij vrienden gezeten 😛

  Ook gezellig!!!

  Liefs Wendy

 2. Edwin schreef:

  Volgens hen die het weten kunnen, schijnt deze zomer het tegenovergestelde te worden van vorig jaar. Naar zeggen, herstelt de natuur zich. Voor mij mag dat maar dan wel in het seizoen wat de naam draagt, namelijk de Herfst en niet nu. 🙁

 3. Jannie schreef:

  pcies Edwin, het moet éérst nog wél een beetje zomeren….
  …. maar hoorde vanavond dat augustus een topmaandje gaat worden… let’s hope so!

 4. Gerard schreef:

  Stemmig donkere kroeg??
  Het zal weer eens niet zo zijn…..
  (opstaan de volgende ochtend viel niet mee……..)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *