4 reacties

 1. Eefje schreef:

  Ha die Jannie,
  Wij vieren komende zondag nog Sinterklaas met de familie en ik moet nog een surprise in elkaar flansen. Aangezien mijn ouders gaan verhuizen leek me het ook wel leuk om zo’n huis te maken. Zo mooi als de jouwe zal het niet worden maar dit is wel een geweldig voorbeeld. Van wat voor materiaal heb je het huisje gemaakt? nog tips hoe je het gemaakt hebt?
  x

  • Jannie schreef:

   Ha Eefje,
   Ik ben naar een hobbywinkel gegaan en heb daar vellen met baksteenprint en dakpannenprint gekocht. Plus een zakje “ijslollyhoutjes” voor het tuinhek.
   Ik heb het huisje zelf van een doos gemaakt, dan kun je met de flappen makkelijk het schuine dak maken. Een goed stanlymes erbij dan kun je de ramen en deuren makkelijk uitsnijden. Dit heb ik dus gedaan toen de doos nog plat / uit elkaar was. De ruiten heb ik gemaakt van een insteekhoes! En gewoon gekleurd gebruikt papier om gordijnen van te knippen.
   Het is echt leuk om te doen, ik ging steeds een stapje verder! Heb er zelfs nog een lamp in opgehangen zodat je poppetjes binnen goed zag zitten. Daar zijn goedkope ledlampjes (fietsartikelen) van de Hema prima geschikt voor 😉
   Nou meid succes! Als je nog wat wil vragen bel me gerust!

   • Eefje schreef:

    hardstikke bedankt voor de uitleg. Daar kan ik zeker wat mee…. zal eens gaan neuzen bij de hobbywinkel, bij welke ben jij geweest? ik ben echt totaal niet creatief maar ga mn best doen ; )

    • Jannie schreef:

     Ik ben naar de winkel onder de Oosterhof (Alexandrium) geweest! Buiten bij de roltrappen vanaf de H&M zeg maar. Maar ze zullen ze overal wel hebben denk ik…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *