EN DE KING IS TERUG

the Lord of the Rings Ring

Ja hoor, het leed is geleden *grijnz* we hebben deel III ook gezien. Om half twee vannacht (iets te laat opgezet dan ook, dat geef ik toe) zagen we de King zijn mooie ex-Elf kussen en was alles weer pais en vree, ook in het mooi groene Gouw van de kleine Hobbits. Wij weten het nu zeker; wij raken er gewoon niet van in de ban. Veel te langdradig allemaal. en we zijn goed ziek van die Frodo! Als het aan hem gelegen had dan was die ring niet eens in het vuur gegooid! Het is allemaal maar nét goedgekomen dankzij de inspanningen van goedzak Sam. Dat we dat ff niet vergeten hè!

8 reacties

 1. Wendy schreef:

  Dat geeft toch ook niks… je hebt ze in ieder geval gezien en weet nu ook waar ze over praten 🙂

 2. Ev schreef:

  Het zijn niet de meest toegankelijke boeken, en de films zijn niet echt gemakkelijker. Mijn ervaring is dat áls je er eenmaal inzit, je er ook volkomen verslaafd aan raakt. Maar goed, dat ben ikke…;-)

 3. kiki schreef:

  En dan te bedenken dat de Pathe hier in Rotterdam een Lord of the Rings marathon heeft gehouden verleden jaar. Alle 3 de delen in 1 keer achter elkaar. Zucht wat een marteling. Je zou wel goed gek zijn als je dat gedaan hebt. Moet nog steeds bekennen dat ik ze nog niet gezien heb. En ik geloof ook niet dat ik ze ga kijken. Is aan mij niet besteed al dat zand en die legers.

 4. Laantje schreef:

  Laantje vind ze wel heel mooi…

 5. Liv Tyler schreef:

  Hallo als filmster wil ik even wat zeggen;

  Je hebt geen smaak.

 6. annie schreef:

  en je bent dom

 7. Anonieme Janniesbezoeker schreef:

  Hallo.

  Even een reactie op je betoog over The Lord of the Rings. Je bent blijkbaar niet in de ban geraakt, dat zal best, het is een film voor mensen met brains. Dus is waarschijnlijk wat te veel gevraagd.
  Je houdt ervan of je houdt er niet van, maar als je de eerste 2 delen al niet kon aanzien, ga je ook EG NIE de derde nog kijken. Ik snap best dat iemand met een IQ van een chimpansee moeite heeft met het allemaal bij te houden, maar dan martel jezelf niet en ga om half 2 ’s nachts nog een film van 3 en een half uur opzetten. DOH! Kijk dan het journaal of de perfecte partner ofzo.
  Of die andere kixe films die totaal geen succes waren.

  Oja, en Frodo stelt meer voor dan jij ooit in je leven zult bereiken als assistentje oftewel minnaresje van de baas.

  Groetjes he, leuke site

 8. Jannie schreef:

  ……….*grijnz*
  Zo dan… herken ik daar die kleine oude bekende wiens frustraties blijkbaar ineens weer opspelen??

  Niet ALLE details kloppen, dus volgende keer nog IETS beter lezen, maar verder leuk weer eens wat reacties van je verschillende persoonlijkheden op een logje te ontvangen. Doet me denken aan de gespleten persoonlijkheid van Gollem trouwens,
  mooie vergelijking….

  groetjezzzzz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *