EN HOE NU VERDER?

Wekenlang zat het in mijn hoofd; “Ik ga weer op mijn weblog schrijven, ik begin in de maand december en dan ga ik over alle maanden van 2009 nog een stukje schrijven en fotocompilaties maken! Dan heb ik een leuke terugblik op het jaar en zit ik er weer helemaal in, om in 2010 weer echt wat van mijn site te gaan maken!”

En al die wekenlang bleef het er alleen maar zitten,
daar in mijn hoofd.

Geen woorden maar daden, daar maakte ik daden zonder woorden van. Het lukte me gewoon niet om daadwerkelijk achter de mac (jaja) te kruipen, photoshop op te starten, in te loggen in Pivot en ermee aan de slag te gaan.

En nu is het zaterdagochtend en doe ik inene wat daden.

Photoshop is opgestart, de Pivot-login is gelukt. Mijn iPhone (jaja) knipte een winterviewtje en ik plaatste mijn eerste ‘hello’.

Een raar gevoel zeg. Hoe deed ik dat nou al die jaren? Hoe kwam ik op de onderwerpen en hoe kwamen die woorden zo in me op? Kan ik het eigenijk nog wel?

Ik zit inmiddels al twee uur door mijn weblog te neuzen. Verdwaald in al die leuke weblogmaanden, het eneleuke stukje na het andere. Ik weet niet of ik het nog kan hoor…. maar ik ga het in ieder geval proberen.

*artikel plaatsen-klik!*

2 reacties

  1. Suffie schreef:

    Euh… Yippie??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *