EXTREMA OUTDOOR 2006

En afgelopen zaterdag was het dan zover, we gingen naar Extrema Outdoor. Om ’n uur of 12 ’s middags checkten we in bij het Eindhovense hotel Holiday Inn, namen we een taxi richting Aqua Best en ik denk dat we daar om ’n uur of 2 bij de tassencontrole stonden. De zon scheen hard en we hadden heel veel zin. “En?” vraagt iedereen “hoe was het dan? hoe was het?” Ja, hoe was het? Het terein zag er supertof uit, grasveld en strandjes rondom een groot water. De podia waren allemaal verschillend en stuk voor stuk mooi gestyled. Grote ‘spijl-bedden’ en zitzakken all over the place. Er waren bomen voor de schaduw en je kon afkoelen in het water. De podia stonden in en rond het water verdeeld, overal waren dansende mensen. De hele entourage was goed, extreem goed. Muntjes halen en hup, daar gingen we.

Maar dat grote aantal (8) mooie podia bleek toch een minder prettige kant te hebben; daar sta je dan te dansen maar er komt van drie kanten muziek. “Wat houden we aan schat? Links of rechts? Ja, dat je niet denkt dat ik uit de maat sta te schudden.” Geluidskwaliteit sowieso niet supergoed bij alle dj’s. En de dj’s zelf…. we hadden ons verheugd op Josh Wink, Roog, Deep Dish en zo nog een paar, maar ehh… ze draaiden wel leuk maar niet extreem leuk, wat tam eigenlijk. Sandy Riviera wel lekker trouwens, Marcello en Erik E idem en wat ik ook wel tof vond was de gifgroene dr. Lektroluv. De hele middag ‘hot burning sun’ en de schaars geklede mensen waren happy en zagen er goed uit. Bij het verdwijnen van de zon en het inslaan van de schemer gingen ze echter wat grimmiger ogen. Mijn blik valt op een kaak die trilt, van een meisje dat daarboven erg ongelukkig uit haar ogen kijkt. Hordes verdwaasde mensen die heen en weer lopen over het gras, als je daar ineens op gaat letten is dat best een bizarre gewaarwording. ‘Wat doen we hier nou eigenlijk met z’n allen? Later is het écht donker en is er laserlicht en vuurwerk, de stemming komt er weer in, dj’s lijken beter, het geluid wordt harder, de menigte deint weer. Om elf uur is het gebeurd, the party is over. Wij worden door onze vrienden naar het hotel gereden en duiken met z’n tweetjes in 1 van de 2 twijfelaars op kamer 900. Extrema Outdoor 2006; 25.000 bezoekers en wij waren erbij. Ook nog eens for free natuurlijk, bedankt 3FM!

Maar op de vraag; “hoe was het?”
komen bij mij dus wat gemengde gevoelens naar boven.

Het was een leuk festival maar niet extreem leuk, de dj’s en de muziek waren goed, maar niet extreem goed. Toch hadden wij (mijn schatje en ik, plus mijn vriendin en haar vriend die we daar troffen) het behoorlijk, dus zeg maar rustig; extreem gezellig. Die sfeer was goed en het zonnetje deed extreem haar best. Maar Extrema was dus niet zo extreem als waar we ons zo extreem erg op hadden verheugd. Volgend jaar hoeven we niet perse wéér, denken we. Al kan dat best nog veranderen, we zijn tenslotte wel extreem feestbeesterig aangelegd.

*KLIK!*

2 reacties

 1. Black schreef:

  Zow. Wel een opvallend verschil, de oorspronkelijke versie van je verslag en dat wat 3FM ervan heeft gemaakt!
  In ieder geval fijn dat het leuk was en leuk wat je hebt gephotoshopped. 😉

  x.Maaike

 2. Jannie schreef:

  Heee miss Black!
  Wat leuk u hier te zien!
  Nou moet het ook weer eens een keertje IRL lukken,
  misschien hier over veertien dagen hier? *wink*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *