FILE ABONNEMENT

Gisteren weer lekker twee uur lang onderweg geweest naar huis. Van een ochtend- en een avondspits kan je al bijna niet meer spreken, want het lijkt de hele dag gewoon bal te zijn en blijven. Nu ik een project in Amsterdam heb lopen is het iedere dag dus file en sowieso heb ik er met die baan van mij al heel wat file-uurtjes op zitten. En dan ga je maar weer eens wat fotootjes zitten maken, net als toen. En probeer je niet op je voorganger te botsen, zoals toen. Verder kun je het natuurlijk ook positief bekijken; die trajectcontroles zullen je verder een worst zijn, want zo hard ga je toch niet. Dat scheelt je dan weer enorm veel van deze formuliertjes. En de luchten die je zodoende eens op je gemak kunt bekijken, zijn ook zeer goed fotografeerbaar vanuit je mooie glimmende botsauto. Althans, hij zal eigenlijk pas glimmen als ik eindelijk weer eens hier ben geweest.

Maar goed, meestal voel ik me in de file toch van ‘grrrrrrrr’ en mijn cd’tje van Hans heb ik na drie keer luisteren ook wel gehad. Iemand nog andere leuke file-tijd-verdrijf-suggesties?

2 reacties

  1. Erwin schreef:

    Gelukkig hoef ik dagelijks maar 6km van huis naar werk te rijden (en terug natuurlijk ook), geen traject controle en dus ook geen tijd om fototjes te maken.

  2. Crockett schreef:

    Misschien is het leuk zo nu en dan wat te flirten? Of anders uit te stappen en iemand een tik op de vingers te geven bij neuspeuteren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *