GROTE BADDERDAG

Zo had ik gisteren dus een vrije dag genomen en stond alles in het teken van de “grote-lente-schoonmaak” in- en rondom het huis. (balkons schoongemaakt, plantjes gekocht en gepot, ramen gezeemd, gesopt, gezogen, Ach je kent het allemaal wel). Vandaag echter had ik mijn tweede vrije dag *grijnz* en deze stond ook helemaal in het teken van de “grote schoonmaak” maar dan op het gebied van mijn eigen huis, ehh… huLs . Ik ben namelijk naar het Elysium in Bleiswijk geweest. W¡t een luxe is dat; op een doorde-weekse (deze keer dus) dag, gewoon de hele dag niets anders dan liggen, zitten, tutten, soezen en badderen, badderen en nog eens badderen.

badderen

Elysium is echt een heel groot sauna-complex met heel veel verschillende sauna’s, Turkse stoom-, bubbel-, zwem-, kruiden-, zout- en jetstream- baden. Mooie tuinen en relaxruimten er omheen, je kunt er gewoon een hele dag zoet zijn en nog niet alles gedaan hebben. Eigenlijk moet je het gewoon een keertje doen en meemaken, want geloof me, het is zalig!

Jans heeft dus de hele dag gebadderd en is behoorlijk schoon geworden, zowel van buiten als van binnen. Das ook nog zo, je knapt er echt aan aLLe kanten van op.

*reclamemaakfactuurtjenaarElysiumdedeuruitdoet*

1 reactie

  1. Memorabele schreef:

    Heerlijk zo’n badderdag…. heeft iets raadselachtigs moois zo’n omgeving vind je niet ? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *