IK ZIT VERKEERD!

Want waar hoort een 9/5 meid te zijn op vrijdagavond om 5 over 7 ?!? Juistem! Op de bank, of een stoel, of in bed, of in welke confortabele houding dan ook. In ieder geval in haar gezellige huisje, met een heerlijke neut, haar lekkere lief (indien voorhanden natuurlijk en YES ik heb ze vol!) en een pruttelend maaltje op het vuur. Ja toch? Of in een kroeg, even pitstoppend terwijl onderweg naar een restaurantje, dat kan natuurlijk ook. Maar niet waar ik nu ben! Ik zit namelijk nog helemaal ver weg gestopt, achter mijn bureau op een IJsselsteins industrieterrein, door te werken, ondertussen luisterend naar de radio over 800 kilometer file, sneeuw, autopech, onderkoelde mensen, vallende takken, afgesloten wegen en ‘blijf waar je bent’-adviezen’.

Wat lijkt mijn huis nu ineens VER weg! En des te meer zin heb ik om er te zijn. Maar het is nog zo druk op die lange weg, dus ik werk nog maar ff door (fijn he boss??! heb jij ut soms besteld?!!).

UPDATE 21:45 uur:

Ik ben waar ik moet wezen; in mijn warme huis, met een glas wijn achter de pc en mijn schatje staat te kokkerellen. Wachten was beter btw, ik kon nu zo doorrijden!

4 reacties

 1. Mario schreef:

  Is gelukkig alles toch nog goed gekomen!

  🙂

 2. Pollie schreef:

  Je hebt er verstandig aan gedaan om nog even door te werken, ook al is het voor je baas, hahaha…

  Je lief lekker voor je aan het koken is ook een knus idee!

 3. nando schreef:

  en d’r was natuurlijk ook helemaal geen file. Het was gewoon een complot van alle bazen in Nederland uit wraak voor het gelog in hun tijd ghehehe.. 😉

 4. Jannie schreef:

  …*grijnz*…

  precies Nando, een complot dát was het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *