I’M LIKE A BIRD

freedomLekker waren ze zeg, die vier vrije dagen. Allemaal vrije “leuke dingen” dagen: uit eten en stappen met mijn collega’s in Utrecht. Een heerlijk skatemiddagje met hem. Veel vrije uurtjes voor mezelf. Bij vriendinnetje M. wezen koffieleuten. Superspannend (en leuk!) diner-deetje beleefd (gearrangeerd door vriendin A.). Gewinkeld met vriendin G. Gestapt met zus en zwager S.& S. Èn natuurlijk met O.D, ja hij van die saturdaynightskate …. (en hij is trouwens ook de DJ van toen) ….. SuperLeuk! En vandaag dan nog geluierd, gelezen en (schaam) wEEr een stukje geskate. én met vriendin A.(2) op terrasje gezeten. Tsssss… het waren fijne, vrije, onbezorgde, “free as a bird – daagjes”.

Wat jammer nou toch, dat ik morgen weer het “ik ben helemaal niet Free, I have to work my ass to the bone – leven” in moet…

4 reacties

 1. Wendy schreef:

  Hoooi 🙂

  Wow…. jij leid een leuk leventje 🙂 Allemaal leuke dingen gedaan en geen moment verveeld 😉

  Erg he… nu weer op gang zien te komen en je op je werk zien te concentreren 😕 En wanneer begint je vakantie? 😉

 2. marieke schreef:

  Niets zo lekker als lekker lang unplugged on wheels!!

 3. Luluutje schreef:

  Nou moet je toch niet teveel klagen hoor, want als ik het zo lees, is het allemaal errug leuk!!!!!!!! 😉 Maaruhhhh errug leuk dat je mij ook vernoemt in je memoires…… Dat we maar een mega leuke vakantie mogen hebben!

  LULULULULULULULULULULULULULULULULULULULU :-p

 4. Jannie schreef:

  Kijk….
  dat is nou nog eens LeuK….
  ………. Luluutje op mijn webLog!!!

  vakantie wordt Mega-LuLu, kweetut zekers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *