IN 2009 DAN?

Jawel… het ‘meisje’ vanachter dit blog is er nog. Ze leeft nog altijd hetzelfde leven, is nog altijd smoor op de leukste jongen van Rotterdam (en omstreken!) plus megablij dat hij ‘ut ook nog altijd op haar’ is. En ondertussen en inmiddels vliegen de jaren voorbij…

Jaartje 2008 is heel erg druk geweest… We waren voor het tweede jaar met ons eigen bedrijf bezig; mijn lief inmiddels fulltime en ik (+hij dan ook weer) in de avond- en weekenduurtjes. We zijn de boel hier gaan verbouwen; boven hebben we van twee kamers een heeeeeeel mooi kantoor en een inloopkast (jajaja!) gemaakt en daarnaast vonden we het dan ook meteen nodig om de hele bovenboel te gaan witten, sausen, etc. Mijn lieve zussie en zwagert zijn getrouwd en naast het gebruikelijke mee-met-bruidsjurken-passen, vrijgezellenavondjes organiseren, etc. hebben wij daar ook de hele bruidsreportage en een professioneel trouwalbum van gemaakt. Verder zijn we in januari 2008 voor het eerst sinds jaren weer eens wezen wintersporten en dat was zo leuk dat we daar dan ook weer een gewoonte van willen gaan maken (we zijn nu dan ook net 1 weekje terug van onze wintersport van dit jaar!). Verdere vakantie is er in 2008 bij ingeschoten, alhoewel we in oktober wel even zijn gaan uitblazen in Hoek van Holland. Gelukkig maar dat dat nog even kon, we waren er toen inmiddels ook wel aan toe.

Ja en waar blijft dan dat bloggen he… Mijn site en weblog gaan in 2009 het vijfde jaar in, maar in het voorgaande 2008 heb ik er maar weer een potje van gemaakt. Het kan ook eigenlijk niet anders, gezien de drukte die ik net beschreef. Tegenwoordig zit ik achter mijn computer meestal iets te doen dat met werk te maken heeft i.p.v. met webloggen en het weblog lezen van anderen. Daarbij zitten er toch maar een beperkt aantal uurtjes in een week of maand en er moet toch ook af en toe geslapen en/of op de bank gehangen worden. Bloggen? Blogjes schrijven? Fotocompilaties maken? Hou op, daar komt een Jans in bovenbeschreven jaar met daarbij haar fulltime en drukke verwegbaan, plus haar rijtjeshuisonderkomen met 3 katten Èn de was Èn de strijk, enzovooooooort, toch gewoon niet meer aan toe?! Logisch toch?

Maar toch… nee, toch wil ik er niet mee stoppen. Ik heb zoveel lol beleefd aan het maken van de site, het schrijven van de stukjes, het fotoshoppen aan alle fotootjes en fotocompilaties en de web-contacten die ik erdoor had. Nog steeds vind ik het zo verschrikkelijk leuk om door mijn archieven heen te spitten, mijn oude stukjes te lezen en oude foto’s te bekijken, want dat brengt me dan weer even terug naar dat stukje van mijn leven. Mijn eigen online-archief. Ik wil het niet kwijt en ik wil dat het zich de komende jaren verder blijft uitbreiden… zodat ik weer lol kan beleven aan het schrijven (want dat is toch een van mijn hobby’s) en… aan het later terugbladeren in.

2009, mijn vijfde weblogjaar;
en ik ga weer proberen er tijd voor te maken.

2009: januari is al voorbij maar mag ik toch nog even proosten?

Ik wens iedereen een gezond, gelukkig en liefdevol 2009, vol met mooie momenten. En een speciaal groetje gaat uit naar Paul, die mijn allertrouwste bezoekert is en af en toe laat weten dat ie zelfs na het stille 2008, nog niet voor altijd is afgehaakt. Happy newyear Paulus!

2 Responses

  1. Suffie schreef:

    Ik twijfel momenteel zelf nog aan een opleving, een wedergeboorte of een stuiptrekking…

  2. Paul schreef:

    Tnx meid! Hahahahahha, blog staat er al haast een maand zie ik! Dus zoveel kom ik niet kijken, blijkbaar.
    Maar jullie ook een super 2009 hoor 😉 en tot over een maand hahahhahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: