INCASSO BUREAU JANS & CO III

Toen ik daarnet de administratie van ons incassobureau zat te doen (lees: mijn postbank.nl checkte) constateerde ik zowaarrrrrrrrrr dat onze enige debiteur één van zijn maandtermijnen heeft gestort. Weliswaar loopt hij er nu nog steeds twee achter, maar toch ( ! ), onze moeite is beloond. Nu dus nog negen termijnen te gaan, hopelijk kost het ons niet alle maanden drie huisbezoeken en vier telefoongesprekken.

2 reacties

  1. nando schreef:

    aargh.. klinkt erg bekend en ik denk: waarschijnlijk wel.. en adviseer: gewoon uit handen geven die vordering! Want anders gaan de partijen die dat wel doen altijd voor. (denk aan bedrijven die dreigen met afsluiten enzo).. Bij veel mensen is de volgorde Belasting, huur, gas, water, stroom, foons en dan de mensen die het hardst roepen of dreigen en als er dan wat over blijft dat komen de aardige en geduldige mensen heel misschien aan de beurt.. helaas 🙁

    sterkte!

  2. Jannie schreef:

    Nou, dat vind ik wel weer wat ver gaan.. Maar je hebt wel gelijk, ik lig onderop de stapel en… van een kale kip is het ook slecht plukken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *