KERST-KAART-ZAAKJES

In tegenstelling tot alle andere jaren (zoals bijvoorbeeld hier te lezen) ben ik deze keer zo vlot als wat (ja toch?), want de laatste liggen klaar om vanmiddag op de post te gaan en dan zijn ze toch echt ruim voor de kerst bij iedereen binnen.

Marcus vind dat we eigenlijk moeten stoppen met ‘die onzÌn’. Ik begrijp wel wat hij bedoelt, maar aan de andere kant vind ik het altijd toch wel weer leuk om een paar regeltjes te schrijven aan degenen die ik bijvoorbeeld niet zo vaak zie. Even laten weten dat ik aan ze denk en even kort vertellen hoe het met mij gaat.

Wat vinden jullie?

*vragenddealtijdmassaalreagerende&enormgrotescharelezersaankijkt*

3 reacties

 1. Maaike schreef:

  Leuk! Doen! Ik moet nog zwarte enveloppen hebben, maar ik ga het dit jaar ook doen! En als ik me gemeen genoeg voel zet ik Gertjo’s naam er ook nog onder… ..

  • Jannie schreef:

   Ik heb jullie ook als kerstkaartduo aangeschreven…. ;-). Heb de kaart alleen naar het huis van Yodeho gestuurd, misschien had ie achteraf beter richting A’dam kunnen gaan…? Anyhow, you will see it! xxx

 2. Anoes schreef:

  Gewoon mee doorgaan! We hebben het er gister nog over gehad, danwelinbeschonkentoestandjuh, maar juist die regeltjes erbij schrijven maakt het bijzonder! Dikke kus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *