KERSTKAART TOESTANDEN

kerstkaartentoestand

Ik ben altijd tot vaak, rijkelijk laat en ja, dus ook met mijn kerstkaarten. Menig kaartje van mij komt na de kerst pas binnen en vorig jaar liep het helemaal uit de klauwen. Ik deed toen een cursus photoshop en had grote plannen voor het maken van een originele kaart… De tijd vloog echter weer om als altijd en het kwam er niet van. Voor het kopen en sturen van kerstkaarten was ik inmiddels wel echt te laat en ik bedacht me dat ik dan ook best een nieuwjaarsgroet kon doen… Helaas, de gedachte was goed maar de uitwerking ervan is niet helemaal volgens plan verlopen en zo kwam het dat mijn brievenbus vol zat met glinsterige kerstwensjes maar er geen enkele door mij werd geretourneerd. En dat is natuurlijk niet zo ‘etiquette’.

“Dat overkomt me dit jaar niet.” bedacht ik me een maandje of twee geleden en ik kocht direct een paar pakken kaarten toen ik deze bij de Xenos zag liggen. Toch ben ik weer niet echt vlot want gisteren pas begonnen met het schrijven en aangezien ik me die avond weer door van alles en nog wat af liet leiden lagen er uiteindelijk vier geschreven kaartjes.

Vandaag heb ik alle gaatjes die in de (werk-)dag zaten benut voor het schrijven van de wensen. Zo zat ik vanmiddag bijvoorbeeld met tig kerstkaartjes uitgestald over de vloer en mijn agenda in de hand, ijverig te pennen in de wachtruimte van de Peugeot Dealer (Gingen die drie kwartier wachten op mijn peugje trouwens ineens verbazingwekkend snel!). En vanavond moest ik er natuurlijk ook weer aan geloven. Helaas ben ik nog steeds niet klaar dus morgen nog even doorpennen. *grumblegrumble*… uhm… oh nee, sorry… vrede op aarde. *grijnz*

Ik kwam er net wel achter dat ik vorig jaar blijkbaar toch twee vellen kerstzegels had gehaald en deze er nu dus nog lagen, samen met een half velletje van 2002. Heb ze net zitten plakken, hoef ik morgen iig niet meer naar het postkantoor.

…en nou maar hopen dat dat inderdaad mag, die oude kerstzegels gebruiken. Anders krijgen mijn vriendjes en vriendinnetjes allemaal strafport…. en dat is dan waarschijnlijk de mokerslag. Dan lig ik vast UIT m’n kerstkaartencirkel…. hmmm…. *peinz*

4 reacties

 1. Hoofdman schreef:

  ik ken het ja, mijn vader vroeg vandaag wanneer wij kerstkaarten gingen schrijven. Och, antwoorde ik, dat duurt nog zo lang, iedereen is zo vroeg tegenwoordig. Jaha, zei de lieve man, maar volgend weekend is het al Kerst! Oeps, toch maar goed dat ik altijd een flinke stapel “te laat”kerstkaarten in huis heb liggen. Komen bij mij altijd van pas!

 2. Muts of Koekje schreef:

  Hihihi
  Dit klinkt zooooooo akelig bekend.
  Ieder jaar heb ik vóór de sint de kaarten al in huis.
  (je moet immers wel leuke hebben).
  Ieder jaar kom ik opnieuw in de knoop met m’n tijd 😕

 3. Oof schreef:

  Ik kom hem wel halen, ik doe er trouwens helemaal niet aan, kom je ook niet in de cirkel. Score dit jaar … 2. Waarvan er één ook diende als vrhuisbericht. Dus eigenlijk 1,5 haha (sjit nu voel ik me best zielig)

 4. K$ schreef:

  Ik zal je niet BANNEN als ik strafport moet betalen hoor 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *