MIJN AAGJE

AAgjeIk zal haar hier toch ook maar eens even voorstellen… Misschien ben je haar al eens “tegen het lijf gelopen”, mijn alter-web-ego AAgje, ook wel bekend als AAgje1968 , dit omdat één of ander (stom) AAgje me soms voor is met ….. (jaWeL!) het inschrijven op een D A T E – of – C H A T – S I T E.

Ooit ben ik ‘in die scene’ terecht gekomen, toen ik van een ‘kroegkennis’ hoorde dat zijn picture te bezichtigen was op Love @ LycoS Goh, dAAr wilde ik natuurlijk het fijne van weten. Moest ik me wel eerst inschrijven bleek. En dat was de geboorte van mijn AAgje.

En sindsdien ‘neust’ en ‘struint’ zij rond, heeft LoL en verbaast zich, in de chat-, date- en andersoort ‘geneuzel’-community’s die hier zoal in (NeerlandS) Cyberspace te vinden zijn…

Lekker incognito, lekker ongestoord….. en lekker legaal ScHNieuwschieriG…. want dat mag een AAgje, dat zal niemand haar kwalijk nemen. En das best lekker, want ehh…. het is Jans ook niet vreemd, die ehh…. *fluistert* ‘AAgjesheid’.

Oh ja, dan nog even over ‘het’ AAgjesplaatje; dat zegt toch meer over de woman behind the nosy parker, dan dat je in eerste instantie zou vermoeden. Gemaakt door een lief vriendinnetje. Is haar impressie van moi: een bruisende, feestende, elegante, sterke leeuwinnemeid. Hmm ik was verrast en vereerd en ‘zij’ hangt nu bij mij aan de muur EN ‘struint’ sindsdien door cyberspace…..

3 reacties

 1. Joost schreef:

  leuke log!! kijk ook ff op die van mij!!

  greetzz Joost!!

 2. Robby schreef:

  Ik vind je foto op dit moment nog leuker dan je log….Wat heb je liever??

 3. Jannie schreef:

  *peinz*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *