MINI REUNIE @ FOR-REST GLAMP

Dat was heel snel geregeld; even appen et voilà! We hebben een reünie-date op For-rest Glamp in Rekken (bij Eibergen in de Achterhoek).

De Dodge en de tent staan al op de Nomadenweide, we hoeven alleen maar aan te sluiten.

En ja hoor, op het horeca-plein vinden we R. S. en M. al rond het vuur. Dit gaat een hele gezellige middag/avond worden!

Er zijn niet veel camping gasten meer en de bar is niet eens meer open. We mogen dan ook gewoon onze eigen drank naar het ‘horecaplein’ meenemen. Lekker droog onder het partytent-dak maken we ons eigen einde-seizoen-feestje. Van de camping crew sluiten er regelmatig mensen aan bij ‘ons’ vuurtje. Het is gezellig!

Speciaal voor ons en de paar andere laatste kampeergasten op de Nomadenweide is de FoodTruck wel open dit weekend. Wij eten dan ook de al-ler-laat-ste maaltijden van dit camping seizoen op For-rest.

Heel erg leuk om hier weer te zijn met de mensen waar we de laatste dagen van onze roadtrip Nederland zo’n gezellige tijd mee hebben gehad. We hebben ook niets verteld van ‘onze donkere wolk’, het is fijn om daar nu allemaal even niet aan te denken en te genieten van het goede leven.

Nog een laatste afzakkertje op de Nomadenweide, terwijl de kacheltjes onze campers en tent warm stoken…

Helaas, de volgende ochtend is het qua weer nog iets slechter geworden… het regent.

Dat wordt geen ontbijtje bij ons kamp, al schuilend onder de luifel van R. verzamelen we onze spullen. We bakken onze eitjes gewoon op ’t horecaplein ;-)!

Onze koffie’s halen we bij de FoodTruck en onze eitjes bakken we zelf. Dat kan allemaal op het laatste weekend van For-rest Glamp!

Mensen let op deze toffe FoodTruck. Als het allemaal doorgaat wordt deze binnenkort verhuurd aan de crew van Herman den Blijker voor het nieuwe seizoen van zijn programma “Herman helpt een handje”.

Na ons uitgebreide ontbijt gaan we nog even in een meer beschutte ruimte zitten. Met onze nieuwe petroleum kachel in het midden! Hij doet het heel goed btw, ook gisteren met het warm stoken van de Chevy.

Ja jongens, zo sluiten we onze mini reünie in de loop van de middag af… We hebben genoten! Deze leuke mensen gaan wij op zeker weer treffen, op naar meer van deze samenkomsten!

2 reacties

  1. Anoes schreef:

    Super leuk weer 👏😍

  2. Mascha schreef:

    Wat fijn dat jullie zo genieten!😍😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *