MTB & WANDEL KAMPEERCLUB

We hebben een clubje opgericht, voor kampeer- fiets- en wandel zwaargewicht, ja dat zijn wij!

Maar eerst eens even lekker eten… We zijn eind van de middag op de ondertussen bekende camping Beek en Hei in Otterlo aangekomen alwaar vrienden M en S al een nachtje hebben doorgebracht. Gereserveerd in het gezellige restaurant 3-ster, daar heeeeeeeeeerlijk gegeten waarna we de avond bij het petroleumkacheltje voor de trekkershut van M&S door borrelen.

En op (zondag-)ochtend zitten we d’r weer 😀

Uitgebreid ontbijten op de camping, dat kunnen wij wel. Zelfs met hier en daar wat regendruppels…. Nu moet de lucht nog wel een beetje opentrekken he, dit hadden we niet afgesproken!

Over het clubje dan. Kamperen doen we natuurlijk al lang en buiten een hoop geborrel op ’t kamp doen we ook wel eens een wandelingetje, maar nu is er een hele nieuwe dimensie aan het clubje toegevoegd 😀 de mannen gaan M T B ‘ en! Kijk ze staan vol in tenue.

Daar gaan ze… op naar de Otterlo MTB track.

S en ik houden het wel gewoon bij wandelen, lekker rustig en lekker veilig 😉

En echt een heerlijke wandeling gemaakt!

Opeens een hoop gebel en geroep achter ons. Yeah daar zijn onze MTB’ers.

Ze zijn wel een beetje moe dus we zijn snel neergestreken op een nabijgelegen vakantiepark, op het terras bij Sophia’s Italian.

Maar dat is niet gek, ze hebben als beginners zelfs de beruchte Area 51 – voor zwaargevorderden – meegepakt!

Na afloop doen we, net als de vorige keer een afterparty bij de Chevy, op het parkeerterrein van de camping. Was een mooi nachtje weg met ’t cluppie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *