NAAR DE DR. MAAR DAN ANDERS

Ja we waren dus uitgenodigd voor het verjaardagsfeestje van vriend PP maar we mochten niet weten wat we gingen doen, het was allemaal uiterst geheimzinnig… We verzamelden in cafe Loos, alwaar we onder onder het genot van een drankje en een babbeltje wachten op wat komen ging.

Op enig moment kreeg vriend PP de locatie van het feestje op cryptische wijze door via een appje (?) en ging het hele gezelschap op pad. Toen we het eenmaal hadden gevonden, zwaaide er een grote deur open. Een man in een witte jas liet ons binnen in een hal en vertelde ons waar we waren beland en aan welke huisregels we ons dienden te houden. We waren bij de dokter!

Een doldwaze avond brak aan. Twee dokters achter de bar, wij met zijn allen er omheen en je hoefde alleen maar te vertellen waar je last van had om heerlijk medicijn voorgeschoteld te krijgen.

Om ‘het geheim’ en de sfeer een beetje in stand te houden hadden we in de hal moeten beloven onze telefoons uit te zetten en niet meer tevoorschijn te halen. Voor vastlegging van al deze gezelligheid maakten de dokters een paar X-rays voor in ons dossier 😀

Wat een gezelligheid en wat een heeeeeeeeeeerlijk medicijn!

Hoppa!

Wij zijn fan van deze dokter.

En ook van jarige PP en zijn vrouw M die dit alles voor ons mogelijk hebben gemaakt.

Met een zak vol X-rays en laten we eerlijk zijn, toch wel redelijk over-gedoseerd, waggelen we de deur uit. Zin in een origineel feestje? Kzou zeker een afspraak maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *