NIET PLUIS

Ik weet toch nog niet helemaal zeker of deze buurt me nou zo bevalt…

spookjes aan de deur

Hele hordes enge spoken belden vanavond aan en dreigden ons van het leven te beroven. We moesten ze zelfs afkopen… vandaar….

5 reacties

 1. Suffie schreef:

  Best heel knus hier: bel uit, licht uit en onder de tafel gezellig met een borrel en een afgeschermd theelichtje…

 2. Pollie schreef:

  Heftige foto. Hebben jullie ze goed af kunnen kopen?

 3. Ed en As schreef:

  Ha Jannie,

  We zitten te wachten op onze vliegtickets. En alles duurt altijd erg lang in India, dus er stonden computers in de travelagency dus we dachten dan maar even internetten. Ik wil elke keer al op jou site kijken maar ja een eigen site vergt ook zijn tijd he? Grappig om een foto van onze reis op je site te zien. Nou we weten weer dat het Haloween is geweest. Dat je nog een koper zoekt voor je vaatwasser en koelkast. Lukt het niet via Marktplaats? En je hebt je site weer aangepast, toch? En de katten van Marcus zitten me tijdens het typen aan te kijken. Wij zijn nog altijd erg happy met de site. Je hebt hem super ingedeeld en lekker kleurrijk! We hebben ook andere sites bezocht van andere medereizigers, maar dan zijn wij blij met de indeling en natuurlijk ook dat veel van het thuisfront reageert. Bij veel sites heb je losse reisverslagen en losse fotosites. Wij vinden het leuker foto’s bij de teksten te plaatsen. Dus Ed en As zijn erg happy! Groet uit Udaipur.

 4. Jannie schreef:

  Ja Pollie, we zijn ter nauwernood uit hun klauwen gebleven, door daar zoveel mogelijk snoep in te proppen! 🙂

  Ha die As en Ed! Leuk om hier ook wat van jullie te vernemen! Ik vind het hartstikke leuk dat jullie zo blij zijn met het weblog en ik vind het zelf ook heel leuk om er van jullie avonturen op de hoogte te blijven. Maar ik mis jullie wel! pfff… nog ruim 3 maanden! Wel veel blijven loggen hoor!!! dikke kus, Jannie

 5. herman schreef:

  mmm.. die donkere ogen en bloeddoorlopen mond daar in het midden is me iets te eng!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *