OUDE EN NIEUWE TRADITIES

Een traditie die door mijn poezekinders iedere dag van het jaar in ere wordt gehouden… vanaf een uur of half zes komen ze in actie; Milky gaat zitten likken aan het doek dat boven ons bed hangt of trekt (en eet?!) plukken haar uit het schapenvachtje op de stoel. Donnie krabbelt aan het doek dat boven ons bed hangt en gaat vervolgens op het nachtkastje rechts zitten om vanaf die positie aan het gordijn te krabbelen… Wij veren om de beurt op om ze van deze hinderlijke acties weg te slaan en zij blijven de acties continue herhalen, net zo lang tot er iemand op staat om met ze richting de voederbakken te lopen.

Kijk ze zitten die schatjes, nu zijn ze weer blij.

Om half elf heb ik met vriendin C en haar lieve hondje Dusty afgesproken in ‘Het Park’ Lekker samen even wandelen en bijkletsen. Hier kunnen we ook best een mooie traditie van maken!

Blijkt ineens dat m’n Applewatch de route van mijn wandel work out in de activiteiten app weer laat zien (deed het na een update al maanden niet meer). Beter!

Lekker even koffie halen bij Dudok… gelukkig is er hier en daar nog wel horeca geopend voor take away.

Lekker bakkie hoor!

Terug thuis krijg ik een paar lekkere boterhammen door Marcus onder mijn neus geschoven. De filet American is vegetarisch uiteraard!

Sinds de uitbraak van de coronacrisis is dit ook een traditie geworden… Zo goed als dagelijks even facetimen met mijn moeder. Blij met die nieuwe Goos-e standaard trouwens!

Het is zo’n mooie dag, Marcus stelt voor om een tochtje met de Chevy te maken. Ik vind dat wel een goed ideetje 😉

We rijden naar Kinderdijk. Bekend van naam maar er nog nooit geweest, we zijn er wel nieuwsgierig naar.

Het is dicht?? Heel apart. Het is er echter een drukte van jewelste, ook ‘dicht’ een trekpleister.

Mooi hoor al die molens! Ze staan wel allemaal stil trouwens, is dat het ‘we zijn dicht’?

We wandelen er maar een klein stukje heen en weer. Het gaat namelijk helemaal betrekken en we willen voor de bui weer bij de Chevy zijn.

Nog wel even tijd voor poffertjes!

Okay, Kinderdijk kunnen we af tikken. Ik denk ook niet dat je hier met mooi weer in een weekend of in een vakantie verder naar toe wil, dan is het waarschijnlijk schuifeltje schuifeltje over de dijk.

Het begint al te druppelen, bijna bij de Chevy. Dag Kinderdijk!

Beetje cruisen in de Chevy op een zondag, ook al is het midden in de winter… dat lijkt ons een mooie nieuwe traditie.

2 reacties

  1. Anoes schreef:

    Ziet er weer tof uit Jans en Marcus 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *