PEUG VAN DE ZAAK

peugIk rij wat af in mijn Peug van de zaak en normaal gesproken ben ik daar blij om. Je kunt voor dat (aan de belasting te betalen) geld zelf geen auto rijden. Althans, niet zo’n nieuwe en niet zo zorgeloos. Maar nu, op DIT moment wou ik heeeeeL even dat ik hem niet had, wou ik dat ik lopend naar mijn werk ging en dat ik alleen een fiets had ofzo. Binnen twee weken tijd kost het lieve ding me namelijk in een klap 290,00 extra.

Eerst vind ik hem terug met een deuk in de motorkap ( how the hell did it get there?! ), kosten: 150,00 eigen risico. Zondag word ik aangehouden en “he gets” ik had mijn gordel niet om, kosten: 45,00. En vandaag zit ik aan mijn bureau en komt collega A. met een mooie acceptgiro aanzetten. Half februari dacht ik in Amsterdam, nog net even door oranje te rijden. Tsja…TzaL dan wel rood geweest zijn. Kosten: 95,00 (!!!)

Ik weet het wel, het is allemaal mijn eigen schuld (behalve dan die deuk BTW!), maar toch, vaker op de weg, meer kans op bonnen, meer kans op schade en zo loopt deze week mijn ‘zak met eurootjes’ ineens wel heel hard leeg.

Vandaar dat ik nu dan toch even mijmer…
“had ik maar een fiets, werkte ik maar vijf minuten van huis”

4 reacties

 1. Roland schreef:

  oh jeeee, ik heb net gehoord dat ik ook een toet toet van de baas krijg…. maar moet ik nu wel zo blij zijn dan? 😛

 2. Jannie schreef:

  kzou d’r nog maar eens over nadenken……
  it’s gonna cost ya ! 😉

 3. D@W schreef:

  Ben ik effe blij, want ik heb een fiets en woon 5 minuten van mijn werk. Maar ja, als het dan regent, hagelt, erg waait dan kan je ook wel janken hoor! 😕

 4. Mascha schreef:

  Die deuk in je auto is het nog het meeste balen. Daar heb je zelf geen schuld aan en de mensen leggen tegenwoordig geen briefje meer neer om te zeggen dat ze de schuldige zijn. Ik, braaf meisje, heb me natuurlijk wel aangegeven bij de buurtjes toen Peter de deur opendeed en er een windhoos de deur tegen hun auto aansmeet wat echt een verschrikkelijk lelijke deuk is geworden. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *