RAARRRRRRR

UGGOk…
zelfs ik als ‘laggard’ zie wel dat dit een leuke, stoere laars is, dat ie het helemaal gaat worden komend seizoen en dat je hip bent als je ze dan aan hebt straks…. Maar wat is dat voor een vreemd verschijnsel dat ik NU (zon, graadje of 20, zomer echt nog niet echt voorbij) al hordes Modepoppetjes met die zogenaamde UGG boots zie lopen? Met een spijkerbroekie en een ‘blotebuikhempie’ erboven….. ligt dat nou aan mij of is dat toch een beetje raarrrr?

11 reacties

 1. K$ schreef:

  Ja, onbegrijpelijk, ik zat een maand geleden te zweten op een terras en de serveester (overigens best een leuke meid) droeg ze ook… ik kon de zweetvoetendamp er bijna uit zien komen…. Het lict dus niet aan jou nee, het IS raar…

 2. K$ schreef:

  btw: wat is een laggard??

 3. Jannie schreef:

  LAGGARD Definition:
  [n] someone who takes more time than necessary; someone who lags behind
  [adj] wasting time
  [adj] inclined to waste time and lag behind

  Marketing termen KEESSIE! Een laggard is geen modejager, die gaat pas een artikel kopen als vele anderen hem zijn voorgegaan…

  ….. *naareigenklerenuithetjaarPrikkijkt* …. that’s me!

  Uhmmm….
  *korreltjezoutstrooi*

 4. IS raar.
  Zo. Dat zijn er al drie. Dus we kunnen het eens zijn: ligt niet aan jou.

  * topic verlatend * Leuk dansend mannetje heb jij 😉
  (Heb ‘m even samen met die van mij laten dansen)

 5. K$ schreef:

  ik heb je mannetje ook “geleend”
  (ik ook loggard ja…)

 6. e © o schreef:

  Dat die modepoppetjes die dingen nu al kopen vind ik nog niet ergste: Het is pas erg dat degenen die ze nu niet kochten straks daar op worden aangekeken….

 7. Ollie schreef:

  Hoi hier Ol (the early adapter),
  Deze boots, Ugly’s zoals ze liefkozend worden genoemd door de dragerinnen, waren al twee seizoenen een hit in Hollywood en waren het op mode gebied dit jaar deze zomer in Nederland. Die dingen zijn eigenlijk al done, de mode poppen zal je er niet meer mee zien deze winter, maar ipv van 200 dollar voor de originals kan je ze dadelijk voor 20 euren halen bij Scapino, kijk dat scheelt. Btw the originals komen uit nieuwzeeland en is leer gevuld met schapenvacht.
  Oh en ik ben niet gay, alleen zoooooo modebewust whoaaee

 8. Gary schreef:

  Oi, here Gary Uggs from Australia.
  I’m sorry Ollie but Uggs are from Aussie. Wanna buy a pair? Click the link and mailorder direct! It’s not just for women also men may and can wear them. Did you feel Ugg today?

 9. Fred Dolman schreef:

  Hee J die boOts zijn echt al heel oud kheb ze ook nog gehad,,,,maar ze zijn weer helemaal trug….dus NIET eigenlijk snappie…xx

 10. Ed Drolman schreef:

  Hierow ken je deze nog !!!
  http://ourworld.compuserve.com/homepages..

 11. Alexandra schreef:

  😎
  Hi there het is ook erg raar allemaal, ik zag laatst een schoonheidsspecialiste met die laarzen aan. Weet niet hoe haar werkomstandigheden zijn?!

  Maar ja Trendsetters zijn eigelijk niet meer dan moderne honden, hi hi hi 😀 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *