STOKJE II

Ok, daar gaat ie dan… Van K€€$ ontving ik een “stokje” en de opdracht van het stokje was deze keer, een aantal van ‘jouw dingen van 2004’ te benoemen. AAgje als ik ben, heb ik ook even teruggeklikt naar de oorsprong van het stokje en het blijkt hier om een lijstje te gaan van veronica-DJ (?) Michiel Veenstra. U kunt via de plaatjes naar beide heren doorklikken.

 

goTo Kerel goTo Michiel

 

En hier gaat ie dan echt…
MIJN PERSOONLIJKE 2004-LIJSTJE:

MIJN CD VAN 2004:

Zoals ik in dit logje al schreef heb ik in 2004 mijn toch al superbrede muzieksmaak nog verder uitgebreid met “techno & house (achtige)- muziek”. Dit alles kwam door dj.E die mij in aanraking bracht met vele nummers en cd’tjes uit dit genre. In mijn auto ligt een imation-cd’tje waar met stift op staat geschreven “DJE’s megatraxX 2004”. Vraag me niet waar dat nou precies van is, of dat nou een mix van E. zelf is en van wie die nummers dan zijn… Maar het is een superlekker CD’tje, om keihard te draaien in de auto en het is mijn cd’tje van 2004.

MIJN DVD VAN 2004:

Ik heb zelf maar 1 dvd’tje (eentje van de Stones), maar ik heb er zat gezien in 2004. De afgelopen weken heb ik alle dvd’s van Hans Teeuwen gezien. En daar heb ik de meeste lol en de beste herinneringen aan. Mijn dvd van 2004 is er dus 1tje van Hansie Teeuwen (kies maar uit)!

MIJN FILM VAN 2004:

Ik weet niet of ik het de beste film van 2004 vond. Dat denk ik eigenlijk niet, nee Kill Bill 1 was sowieso al beter. Die heb ik op het eind van de draaitijd in de bioscoop gezien, ook al samen met Yo. Toen onwijs gelachen om het hoge pulp & fiction – gehalte. Kill Bill 2 kies ik echter toch als mijn film van 2004. Omdat het zo leuk en apart was, hoe wij hem hebben gezien.

MIJN TV-PROGRAMMA VAN 2004:

*peinzpeinzpeinz* Daar waar ik vroeger de TV altijd aan had staan (Ja, dan is er toch een beetje gezelligheid, beweging en leven in de huiskamer van een female-single *grijnz*), daar heb ik hem nu nog maar zelden aan, zit meer achter de pc (ook zo’n gezelligheidsbrenger ;o)) Dus ik weet het echt niet. Misschien…uhmm… ehh.. nee, ik PAS.

MIJN BESTEMMING VAN 2004:

Tsja, ik ben natuurlijk een week lang met mijn vriendinnetjes C&A in het heerlijke Marmaris geweest en daarom bombardeer ik dat meteen tot bestemming van 2004. Maar Bloemendaal en Oostende waren ook niet slecht!!

MIJN AANKOOP VAN 2004:

Met het gevaar dat ik alleen maar met het LAATSTE STUKKIE van 2004 in mijn hoofd zit, kies ik dan toch voor mijn mooie hippe nieuwe foontje!

MIJN PRESTATIE VAN 2004:

In juni van 2004 zat ik ff in een (sport-)(-school)dipje en besloot ik om eens te kijken of joggen/hardlopen misschien iets voor mij was. Schoenen gekocht, interval-schema’tje bemachtigd en gaan met die banaan. Echt op zijn “Jannie’s” ben ik vanaf dag 1, heel consequent dat schema af gaan werken. Ik heb de longen uit mijn lijf gehijgd en heb overAL pijn gehad maar ik ging iedere week drie keer de deur uit en volbracht mijn schema. Op zaterdag 2 oktober liep ik een uur, over de bruggen van Rotterdam. Daarna heb ik het (voorlopig even) op moeten geven, want een knieblessure, opgelopen tijdens een Wednesdaynightskate, gooide uiteindelijk toch echt roet in het loop-projectje. Maar ik ging binnen 3,5 maand toch van “nul loopconditie” naar een uur joggen. Mooie prestatie toch?!

MIJN GEBEURTENIS VAN 2004:

De meest schokkende gebeurtenis van 2004 in mijn PERSOONLIJKE LEVEN, was dat op 24 september, een van mijn vriendinnen met een hersenbloeding op de IC terechtkwam. Zij is al sinds mijn twaalfde jaar in mijn leven. Ik werd onwijs geconfronteerd met haar en mijn eigen verleden en de angst dat ik nooit meer met haar zou kunnen lachen of praten. In de weken die volgden was er dagelijks sprake van angst, hoop, verdriet, weemoedigheid, saamhorigheid met de anderen er omheen, vreugde om vooruitgang en schrik bij confrontatie met gebreken. Gelukkig gaat het nu (ruim drie maanden later) toch weer heel goed met haar. Daar zeg ik niet mee dat alles weer normaal is, nee voorlopig niet en misschien blijven er altijd dingen anders. Maar toch.. ik heb dus al WEL weer met haar kunnen lachen en praten. GelukkiG!!!

1 reactie

  1. marianne schreef:

    Je bent al de zoveelste met een trieste gebeurtenis van 2004… Waarom gebeuren er toch van die vervelende dingen????
    Je prestatie is petje af!!! Ik heb bijna 2 maanden fanatiek in de sportschool rondgehangen, zo’n 3 keer per week. Ik betaal nu echter al een maand of 5 zondr mijn neus te laten zien. Een aanzienlijk mindere prestatie, hahahahahaha! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *