UITZONDERLIJK LIEVE COLLEGA’S

Vijf jaar geleden werd ik voor mijn 25 jarig jubileum bij VERMAAT helemaal in het zonnetje gezet met een receptie, diner met een aantal collega’s, bloemen, diner voor twee in RIJKS, een hele bijzondere fles wijn en een mooie bonus op mijn salarisstrook.

Ik ben nu natuurlijk al een poosje niet ‘aan het werk’, maar dat doet niets af aan het gegeven dat ik vandaag, op 13 mei 2021 alweer 30 jaar in dienst ben. Dertig jaar is niet een ‘officieel jubileum’ maar je krijgt dan meestal toch een bos bloemen (en ook vaak een diner voor twee in één van onze mooie restaurants).

Nu werd er gisteren ineens een pakketje bezorgd met twee flesjes drank. Eigengemaakte Limoncello en Stoofperen likeur, met felicitaties voor mijn 30-jarig-jubileum in een heel lief kaartje van vijf van mijn collega’s van de KLM lounges. Even later vond ik in de brievenbus een kaartje van één van mijn collega’s van het Concertgebouw, weer een felicitatie met mijn jubileum en een uitnodiging om (als alles weer open gaat) samen met haar naar een concert in het Concertgebouw te gaan! Ik was echt helemaal blij verrast maar ook een beetje verbaasd… “Hoe weten deze collega’s dit zo precies? Staat dit tegenwoordig op ons intranet o.i.d.?”

Vanmorgen om een uur of negen werd de verrassing vele, vele malen groter… Mijn afdelingsmanager en tevens collega vanaf het eerste uur C. stond ineens (op Hemelvaartsdag dus he?!) voor de deur. Toen hij eenmaal tegenover me aan de koffie zat starte hij een Teams-meeting en logden er een aantal collega’s in. De collega’s keken en praatten mee terwijl ik door C. werd gefeliciteerd met mijn jubileum en hij mij vertelde wat deze collega’s allemaal voor mij hadden georganiseerd. En dat was echt ONGEKEND! De collega’s van mijn eigen afdeling hebben bij Marcus (die bleek ook in het complot te zitten) onze beschikbaarheid gecheckt en een lang weekend op een camping in Zeeland voor ons geboekt (!) Mijn andere collega C. had met zijn afdeling een magnumfles rode wijn met een superlieve kaart geregeld en meegegeven en vervolgens was er nog deze hele mooie grote kaart ‘UITNODIGING DIVERSE UITJES’…

Ik heb wel een traantje gelaten hoor, bij het voorlezen van alle kaartjes die ik vervolgens kreeg uitgedeeld… De kaart van gisteren, van collega B. die me uit nodigde om een concert met haar te bezoeken bleek onderdeel van de grote verwennerij die mij vandaag ten dele viel.

Alle kaartjes vertegenwoordigen een waardecheque, onbeperkt geldig en op afroep voor mij beschikbaar. Zo ben ik nu in één klap de volgende vooruitzichten rijker geworden; * Een volledig georganiseerd verblijf van vier nachten met onze eigen Chevy op boerenrustcamping Kermisrose van alle collega’s van mijn afdeling (projectbureau) * Dineren in WILS * (de eerst volgende keer dat we gaan vliegen vanaf Schiphol) een verblijf als gast in de KLM businesslounge * Een taartje eten bij Le Petit Jean met collega Y. * Een lunch of high tea bij MAAK-Rotterdam met collega A. * Een home made diner bij collega C. * Een concert bezoeken in het Concertgebouw met collega B. en als klap op de vuurpijl * een rondvaart door de Amsterdamse grachten in eigen boot met collega R.

En daar is dan ook nog de bos bloemen van de directie 😀

Is dit alles niet helemaal over de top, fantastisch, ongekend, overweldigend, uitzonderlijk en vooral super super super lief?!?

Nadat iedereen ‘had opgehangen’ heb ik nog een paar uur koffie gedronken met manager en ‘oude’ collega C. Wij hebben samen een heel arsenaal aan herinneringen en die hebben we naar hartelust op zitten halen. ‘Als ik straks weer lekker fit ben’ plakken we er hopelijk weer een heel arsenaal aan vast.

Dit is een heel bijzonder jubileum… het allerbeste van alle 30-jarig-werk-jubileums in de wijde omtrek denk ik zo 😉 en dit allemaal mogelijk gemaakt door mijn uitzonderlijk lieve collega’s.

2 reacties

  1. Anoes schreef:

    Dat is inderdaad super super super lief 🥰 maar dat verdien jij ook gewoon!! 😘❤️
    Van harte gefeliciteerd met je jubileum!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *