ZITTEN AAN DE ZORGVERZEKERINGEN

Gisteravond zijn we er dan toch maar eens voor gaan zitten. Hoe vlot we deze keer ons “belastingdingetje” hebben gedaan (ongekend, al klaar en ingediend!!), zo zaten we nu die zorgverzekeraar-keuze steeds maar voor ons uit te schuiven. Het is ook allemaal zo’n gedoe; AL die verzekeraars met AL die mogelijkheden en AL die verschillende aanvullende opties… en dat dan allemaal met elkaar proberen te vergelijken. Pffff… daar zit toch eigenlijk geen mens op te wachten! Maar ja, het moest voor 1 maart gebeuren en das al bijna, dus we hebben tijd gemaakt.

Uiteindelijk gaan we allebei toch een overstap maken. Het eigenlijk opzij gegooide huis-aan-huis-envelopje van DSW bleek een (naar ons idee) hele interessante verzekering te bevatten. Basisverzekering 87,50 en een aanvullende “top”-verzekering voor 21,95. Bij die aanvullende verzekering zit gelijk een hele goede tandartsverzekering in. Dus voor 109,45 per persoon ben je heel bovengemiddeld verzekerd. Daar kan in ieder geval een CZ, Unive of Ohra niet aan tippen.


Ben jij nog zoekende? Kzou ff kijken.

2 reacties

  1. Mascha schreef:

    DSW is zeker een van de goedkoopste. Ik ben/was daar ook verzekerd. Ik ga per 1 maart over naar Groene Land Achmea. Op de zaak is er een collectieve verzekering en ze betalen ook nog eens de aanvullende verzekering (niet de tandarts aanvullende verzekering). Wel opgemerkt: Ik heb de afgelopen twee jaar twee kronen laten plaatsen, die ongeveer € 550 per stuk kosten. DSW vergoedt maar ongeveer € 215 (weet het niet precies uit mijn hoofd) per kroon. Dat koste me toch wel weer een paar honder euro’s. Viel me wel tegen. Doeiii

  2. Daan schreef:

    Weer een zorg minder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *