ALQUEZAR

Om 12:00 uur rijden we van de camping weg. We hebben een route uitgestippeld voor vandaag, het plan is om te zien hoe ver we hierin gaan komen… 

Onze eerste bestemming is Alquezar. Dat moet een mooie plek zijn!  On our way! 

De route naar Alquarez is een belevenis op zich…. echt een hele smalle weg! We duimen de hele tijd dat er geen tegenliggers komen! 

We doen een pitstop bij een reuine van het een of ander. Geen tegenliggers gezien en het is hier muisstil! Met zijn tweeën “on top of the world”. Heel erg mooi. Na nog weer een mooie rit, deze keer over wat bredere wegen komen we aan bij Alquezar. We parkeren de Chevy en gaan wandelen.  Alquarez wauw! Wat een mooie plaats!  We wandelen er doorheen en genieten van de straatjes, het uitzicht, de kloof, de gieren die over de kloof heen cirkelen en vooral de rust die er heerst…  We nemen nog een lekker drankje op een klein terras (mijn wijn kost 2 euro!). Dan lopen we weer naar de Chevy, wat niet meeviel btw, heel erg stijl!

Als we klaar zijn in Alquarez, blijkt dat de volgende plaatsen op onze geplande route toch beter doorgeschoven kunnen worden naar een volgende dag. We willen ergens chillen! Camping Alquarez blijkt vlakbij. Dus daar staan we al! 

Even een wijntje en een biertje in het campingrestaurant. En check dat nestje met 4 babyvogels op een rijtje boven de bar!  En de rest van de namiddag/avond, je raadt ‘t al, een beetje veel van dattum.

Morgen weer verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *