DAG ITALIË !!!

Wat een weer hier, het heeft de hele nacht geregend.

We doen één bakkie koffie maken de Chevy heel snel klaar voor de vervolgreis.

De camping-pizzeria is al open, dat is fijn, daar doen we dan nog maar een bakkie.

Let’s go!

Dit is wel even afkicken van die heerlijke zonnigheid die we de afgelopen weken hebben ervaren.

Veel sneller dan verwacht zijn we ineens bij de Zwitserse grens. We hadden helemaal niet door dat het noordelijkste gedeelte van Lago Maggiore in Zwitserland ligt, maar het is zo. Ahhhhh dag Italië!

We vervolgen onze weg langs Lago Maggiore (of heet het hier bij de Zwitsers nu anders?) en verder richting het noorden.

We hoeven maar een uurtje of drie/vier te rijden naar de door ons uitgezochte camping in Zurich, het moet een hele mooie camping zijn, ook aan een meer. Vanmiddag en vanavond hopen we daar nog een beetje leuk ‘kamp te kunnen maken’ (weergoden: please?!) en morgen gaan we Zurich verkennen, samen met onze vriendin K. die daar woont.

Zoals altijd vermaken wij ons ons altijd prima in de Chevy, ook tijdens het rijden. Tegenwoordig speel ik ook af en toe een riedeltje voor Marcus op de bijrijdersstoel 🙂

Ik kom ook nog even aan de beurt met rijden en dan maakt Marcus er weer een heerlijk eetfeestje van.

Nou, het zonnetje is ondertussen gaan schijnen en we zijn bij de camping aangekomen, maar hij zit helaas vol… dat is balen! Met een lijstje op schoot, met omliggende alternatieven, dat we daar van de receptie hebben gekregen gaan we weer op pad.

We hebben een goed alternatief gevonden. Het enige is dat deze verder terug van centrum Zurich ligt. De oplossing is, dat we hier maar één nachtje blijven en morgen met de Chevy naar een parkeerplaats in Zurich gaan (ipv de eerder bedachte twee nachtjes nog op de geplande camping).

Opgelost dus! En de zon is aan het schijnen, dat vraagt om….

Juistem, een aankomstbiertje! 🙂

De zon verdwijnt ook al snel weer achter de berg, dat is jammer, maar wij zijn al lang blij en hebben het lekker op ons snel uitgeklapte kampje.

En op het terrasje van de camping, is het ook goed toeven.

Welterusten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *