DE VOLGENDE DAG IN MAYRHOFEN

Goedemorgen! Wij hebben er eens een nachtje over geslapen en zijn tot de conclusie gekomen dat onze ski’s misschien een beetje bot zijn. Jaren geleden gekocht en daarna jaarlijks alleen maar gewaxt en niet geslepen…. Dus staan wij hier bij Skisport, alwaar ze dit binnen een kwartier voor ons hebben geregeld.

Dus vol goede moed weer naar boven. Nieuwe ronde, nieuwe (scherpe) kansen!

En ja! Het slijpen heeft perfect geholpen! Ik heb het weer helemaal onder controle op de piste!

Daarvan (en van de Apfelstrudel!) word ik heel erg blij.

Na de Jagerthee, waar ik sinds vandaag ook fan van ben, doen we zelfs zwarte piste nummer 17; Devil’s run! Het oude “ik kan dit” gevoel is gelukkig weer helemaal terug.

Na de Devil’s Run, met de stoeltjeslift naar boven en dan ski je zo naar de Schneekarhuette, de mooiste berghut van Mayrhofen wisten wij nog van 2016.

Dit is het eerste jaar dat wij op ski-vakantie in Oostenrijk zijn terwijl we geen vlees meer eten. Gelukkig is er In de menukaart een hele pagina speciaal voor ons! Wij gaan hier vaker zitten deze week.

Echt een heerlijk plekje!

Zo! Genoeg geluierd! Wij gaan weer door. De pistes zijn echt een beetje hard maar met onze aangescherpte kanten en “het kanten” skiën we echt heerlijk. We hebben de ski-vakantie-smaak weer helemaal te pakken.

Om drie uur houden we het voor gezien. We parkeren onze ski’s en gaan even zitten vieren dat het zo’n mooie dag was vandaag.

Met de gondel naar beneden gekomen strijken we neer bij Pane E Vino Da Michele onze ontdekking van onze aankomstdag eergisteren en nu al onze meest favoriete plek. Een fles wijn, bruschetta en een superleuke gastheer en bediening (nichtje van de eigenaar). Het is echt heel gezellig zitten hier. Aanrader!

Om half zes (jaja!) zijn we alweer terug in Chalet Amadeus. Lekker naar bed, misschien kijken we nog een filmpje, maar misschien ook niet. We rusten hier echt zo heerlijk uit! Tot morgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *