DOEN WE DAT!

Ja we hadden dus dat rondje op de For-rest Clamp gemaakt… Alles echt superleuk opgezet, een goeie sfeer, meteen een leuk praatje met de buurman (met een Amerikaanse van!) op het Nomadenveld, meteen leuke praatjes met medewerkers, een bar, een mini-restaurant dat tot elf uur open blijf (ook al is het een doordeweekse dag) en het weer dat nog de hele week goed gaat blijven……

… je raadt het al want de tarp staat op 😉 we blijven hier gewoon wat langer dan de geplande ene nacht! We besluiten spontaan om er nog 2 nachten bij te boeken, om hier eens even heel goed te gaan relaxen.

En ja…. dat betekent dat we hier ook onze roadtrip Nederland eindigen want zaterdag loopt onze vakantie af en gaan we terug naar Rotterdam. Eigenlijk hadden we nog wel wat op de planning; Deventer bezoeken, en beetje naar burlende herten luisteren op de Veluwe bijvoorbeeld. Er zijn nog best wat overgeslagen gedeelten, maar dat hadden we in die twee dagen toch ook niet gered. Nederland is te groot om helemaal te “doen” in 3 weken! Dus dit is min of meer einde van dit reisverslag, al zal ik op de weg naar huis nog wel even mijn best doen ;-).

En dan terug naar hier… we hebben echt een supergezellig avond met allemaal leuke mensen, gitaar en zang rond het vuur.

Goeie beslissing om hier nog even te blijven hangen!

2 reacties

  1. Claudia schreef:

    Oh wauw, dat ziet er super gaaf uit zeg. Geen verkeerde beslissing geweest. Relaxen in de vakantie is sowieso een goed ideetje. Maak er nog een mooie avond van en morgen een goede reis naar Rotjeknor .

    • Jannie schreef:

      Ha meis, ja het is hier top. Zo’n camping waar je de hele dag aanstalten gaat maken 😁 Jullie zouden het hier ook top vinden… kunnen we misschien nog wel eens doen 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *