DWARS DOOR FRANKRIJK NAAR BENEDEN

’s Morgens wandelen we nog even rond op die fantastisch mooie en rustige camping bij het kasteel. 

We doen nog een lekker ontbijtje. 

En dan is het weer tijd om onze weg te vervolgen. 

We hebben weer een mooie vervolgplek gevonden. Een camping in een “natuurpark met wilde dieren” aan een rivier, een stukje zuidelijker in Frankrijk. 

De route is weer mooi! Veel groen en leuke dorpjes waar we doorheen rijden. Het blijft moeilijk om dit op foto vast te leggen. 

Even stoppen onderweg voor wat brood met tomaat en wat water. Dat kan allemaal in het camperleven ;-)! 

Het is echt een prachtige route, heel veel groen. Wel steeds bergachtiger, smalle, steile weggetjes! Marcus trotseert ‘t als een beste.

Op het eind wordt ‘t nog even heel spannend. Een brug zo smal dat de banden van onze Chevy er maar NET tussen passen! Het werd heel warm in de Chevy zeg maar ;-).  Het is toch allemaal weer goed gekomen en ons kamp staat er weer prachtig bij op camping de la Plage, aan de rivier de Lot. Kijk mij eens lekker zitten, in de opblaas fauteuil die ik voor mijn verjaardag kreeg van vrienden P en S. En dan zit ik ook nog een “Saar” te lezen, tijdschrift voor “50+, maar nog lang niet dood”, ook gekregen voor mijn verjaardag, van nicht H. Marcus vindt ‘t allemaal wel prima. Hij is nog lang geen 50+.  Hij hakt nog maar eens wat lekkers voor in de pan. En het bleef nog lang gezellig op de camping…

Morgen blijven we ook nog hier!

2 reacties

  1. Shirley schreef:

    Leuk reisverslag moppies ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *