FUERA A ESPAGNA

Heeee wat zijn dit voor slaperige hoofdjes in het donker in de auto? Ja! Dat zijn wij en het is kwart voor zes in de ochtend, dus vind je het gek?!

Hier moeten we zijn, althans hier moet ik zijn, Marcus gaat mij droppen, kissen en weer rijden… Ik ga vandaag met vriendinnen D, M en C naar Spanje! Eindelijk! Deze reis was al geboekt voor mei 2020, vanwege corona omgeboekt naar mei 2021 en toen, nog steeds vanwege corona nog een keer omgeboekt naar vandaag.

Alsof het zo moest zijn was vorige week mijn laatste week bij de revalidatie en volgende week heb ik een afspraak over werkhervatting bij een arbo-arts. Dit komt dus allemaal fantastisch goed uit, zes dagen bijkomen onder de Spaanse zon en daarna ga ik door naar de volgende fase. Op weg naar ‘normaal’, ik ben er aan toe.

Zo dat is wel een hele lange rij voor de deur van de vertrekhal. Gelukkig blijkt dit een rij voor vertrek naar Marokko te zijn, ik mag er langs lopen en meteen naar binnen.

We hebben al online ingecheckt en we reizen alleen met handbagage, dus ik mag meteen naar de douane.

Hier staat ook wel een aardige rij!

Gelukkig ging dat allemaal redelijk vlot en heb ik mijn vriendinnetjes daarna ook nog weten te vinden. Hier gaan we al instappen. Spanje here we come!

Het is twee en een half uur vliegen naar Alicante en al die tijd met de mondkapjes op. In Spanje hebben we ze straks ook nodig in de winkels en in de restaurants bij beweging. Ik moet hoognodig ook zo’n zwarte stylisch verantwoorde zien te bemachtigen 😉

We zijn geland! Een kwartiertje eerder dan verwacht, we hadden windje mee.

Wij mogen deze mini-vakantie verblijven in het huis van de ouders van D. Alles is perfect geregeld, zo is de Spanje-auto naar de parkeergarage van het vliegveld gebracht en kunnen we zo instappen.

We zijn op weg, girls on the road!

Het huis staat in Torrevieja, drie kwartiertjes rijden vanaf het vliegveld in Alicante.

Yes! We zijn er!

Wauw…. wat een mooie plek! Een prachtig huis en dito tuin met diverse zitjes en zwembad. Dit hebben we helemaal voor ons zelf de komende dagen! Het is pas kwart over elf, dus we hebben de eerste dag nog helemaal voor ons. Snel boodschappen doen en in de chill-modus.

Zo ziet dat er uit, de chill-modus I.

Zo ziet dat er uit, de chill-modus II.

Zo ziet dat er uit, de chill-modus III. 😀

En in de avond maken we het gezellig op de riante veranda en chillen we lekker verder.

Viva Espagna! Tot morgen!

1 reactie

  1. Anoes schreef:

    Heerlijk!! 😍❤️😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *