MINI ROADTRIP IN NEDERLAND

Einde zomer 2021, de coronacrisis is nog (lang?) niet voorbij. Wij zijn zo’n stelletje, egoïstische, ongevaccineerden dus een roadtrip buiten Nederland zit er dit jaar (weer!) niet in.

Deze keer hebben we ook iets korter de tijd, want ik zit nog in mijn revalidatieprogramma. Ja, zo’n kankerdiagnose, operatie en chemobehandeling hakt er wel in, de comeback neemt langer tijd in beslag dan gedacht. Tot slot hebben dus ook nog te maken met mijn vermoeidheid, iedere of om de 2 dagen verkassen zoals wij dat normaal graag doen, is nu een beetje te intensief. Dus we gaan deze keer 2, ipv 3 weken en we doen minder adressen aan.

Hopelijk zijn de weergoden ons een beetje gunstig gezind en kunnen we goed gaan genieten van 2 weken rommelen rond de Chevy in Nederland. Uiteraard maak ik gewoon weer een mooi reisverslag, ook van een mini-tripje in eigen land.

Voor ons eerste adres hoeven we maar een klein stukje te rijden. Dit hebben we zo uitgekiend omdat we morgen dan nog op de fiets naar het verjaardagsfeestje van J. en C. in Ouderkerk a/d IJssel kunnen gaan. We slapen dus 2 nachtjes op Camping de Bovenstad.

Na een lange dag van voorbereiden en een kort ritje zitten we eindelijk met de beentjes omhoog.

Met een blatend schaapje dat naar ons kijkt…

En de zon op de bol 😀

We zijn begonnen!

9 reacties

 1. Mascha schreef:

  Lieve Jannie,
  Geniet van jullie road trip in NL!😘😘

 2. eamel schreef:

  (ex-) Kankerpatiënt én ongevaccineerd? Living on the edge, girl! 😉

  Anyway; have fun! ’t Is er nu (nog) weer voor!

  • Jannie schreef:

   Valt mee Durk! Natuurlijke afweerstoffen werken ook 😉 Dankjewel! Net aan de kust neergestreken om optimaal van de laatste zonnige dagen te genieten 😊

 3. Jannie schreef:

  *natuurlijk opgebouwde antistoffen om precies te zijn 😉

 4. Marie-Anne schreef:

  Veel plezier. Wij hebben de zon voor jullie meegenomen. Genietse en ik hoop dat je lekker kunt uitrusten. Ik ga weer gezellig meelezen. Dikke kus x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *