MOOIE STRANDDAG IN LAREDO

De volgende ochtend stappen we op de fiets richting het strand, dat vlak achter de camping ligt. Marcus heeft eindelijk zijn hengel uit het speciaal daarvoor in de Chevy gecreëerde hengelvak kunnen halen en hoopt op goede vangst.

Hij loopt dan ook meteen door richting het water.

En ik ga op dit plekje mijn zon en rust pakken.

Wat een prachtig en rustig strand…

Kijk maar rond ;-), zo mooi is het hier!

Het is dus ook geen commercieël strand, er is hier bijna niemand en er is niets te krijgen. Alleen de natuur, een enkele medestrandganger, een paar vissers en ruiters op paarden die voorbij komen….

Het enige vervelende aan dit strand is een verschrikkelijk vervelende steekvlieg die het ineens speciaal op mij gemunt lijkt te hebben. Dat maakt liggen op zo’n kleedje in het zand dan toch stukken minder relaxed. Ik besluit me maar richting mijn visser te bewegen en het strand verder ook “lopend te doen”.


En vanaf de waterkant ziet het er dan ongeveer zo uit!

Het vissen van Marcus verloopt niet heel geslaagd, er zwemt volop vis maar ze bijten niet. Welk kunstaas hij ook probeert… ik vind het lopen / stilstaan op een strand ook niet iets om heel lang vol te houden dus we besluiten om terug naar de Chevy te gaan en wijn te gaan drinken.

Dus het vissen verliep niet en ik werd geterroriseerd door een steekvlieg, maar toch…. was het een mooie stranddag ?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *