NOVALJA EN HET ZRCE BEACH

Kamp Strasco is een mega grote camping, Marcus is op de fiets brood gaan halen bij de campingbakker.

Koffie maken en eitjes bakken. Een goed begin….

Vandaag gaan we weer eens proberen te fietsen. Proberen, want je weet niet wat je voor hellingen tegenkomt en google maps geeft niet eens fietsroutes aan, we kiezen steeds de wandeloptie.

Maar het gaat goed. Deze baai hebben we in ieder geval gehaald en de haven van Novalja is in zicht.

Even koffiepauze op deze donderdagochtend, de eerste dag van onze tweede vakantieweek.

We proberen nog wat cultuur te snuiven in het stadje Novalja, maar verder dan een dichte kunstgalerie en een blik in een sober kerkje komen we niet.

Dan maar gewoon lekker lunchen, dit (Riva) is volgens TripAdvisor een goede keuze.

En we zijn het er mee eens. Eerst kaas, Pag staat bekend om zijn lekkere, zoute kazen. Dan een visschotel, ziet er top uit.

Marcus verzorgd het fileren en alles. Daar weet hij goed raad mee.

Dan zijn we ineens (nou ja ineens, na een zware fietstocht in een verzengende hitte) op het Zrce party beach! Hier is de hele week het Sonus Techno festival gaande.

Dat vinden deze ouwe partygangers natuurlijk wel leuk! In de Chevy genieten we ‘s avonds al mee van de beat, maar hier horen we het beter!

Muziek, zon, zwemmen en cocktails. Bring it on!

Warm? Als je een evenementje icebar tussendoor doet ben je erg snel afgekoeld. Maar dan ga je die Sex on the Beach cocktail en 4 kamikaze shotjes wel weer heel snel opdrinken om weg te kunnen. Dus of je je hoofd ook koel krijgt??!

Ja dit was heel erg leuk! We gaan op tijd de fietstocht naar de camping maken en van de rest van de beats in de Chevy meebeleven.

Ja toch een dagje ouder he 🤪

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *