ONZE EERSTE VAKANTIE MET DE CHEVY

Wat hadden we het druk deze ochtend! Er moest ondanks al onze eerdere voorbereidingen nog best veel gebeuren. Onder andere ook nog het huis een beetje acceptabel maken voor zuslief, die deze keer op onze schattekatten en het huis past. Maar om twee uur zijn we dan eindelijk helemaal klaar voor vertrek. 

Ook de fietsen gaan mee, ja wij gaan het camperleven to the max inwijden. Zo’n zin in! Starten maar baby!

Even de beginstand vastleggen.

En dan zijn we al snel een heel eind op weg. Door Zeeland via de Westerscheldetunnel België in en voor we het weten zijn we de Franse grens over. Het is echt gezellig in de Chevy! Marcus is aan het sturen, er staat een lekker muziekje op en af en toe pak ik een drankje of een boterhammetje van achter. Dit is het betere reizen! 

Af en toe wat gas er bij…

Het is ondertussen ook wel tijd voor mijn eerste vakantiewijntje 😉  Marcus wacht nog even…

We gaan door heel veel tol-poorten trouwens, maar met ons kastje van t-area (heet dat zo? dat staat er iig op) is dat geen enkel probleem. Gewoon doorrijden tot de slagboom – piep! – rijden maar!

Ik laat ondertussen nog maar eens zien hoe onze Chevy er aan de binnenkant uit ziet. Ik heb mijn nieuwe 360 graden cam tenslotte niet voor niets mee!

Ja en dan om een uur acht zijn we vlakbij onze eerste bestemming; Honfleur.
Na de eerste brug nog even tol betalen (piep!) om over de tweede brug Honfleur in te rijden.

De Seine over.
En Honfleur is leuk!

Als we echter op een camping proberen te komen zien we dit. Helemaal vol!

Gelukkig hebben ze hier ook een camperparking waar je voor 11,00 per 24 uur (gewoon een parkeerautomaat) mag gaan staan met je camper. Hutje mutje! We kunnen nog net een plekje vinden gelukkig.

Even later zitten we in op een terrasje aan het haventje van Honfleur aan onze Cardonay’tjes. 

En daarna kruipen we lekker onze Chevy in voor een knus nachtje op de camperparkeerplaats 😉 De vakantie is begonnen. Oh Yeah! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *