OP NAAR DE ACHTERHOEK

Toch even in (‘t) Buitenland geweest :-D. Een rose slipper hebben we niet gehad, dus die hoeven we ook niet in te leveren. Geen organisatie gezien trouwens, niet bij aankomst en nu ook niet bij vertrek. Alles online geboekt en betaald, dus het maakt ook niet zoveel uit. Dus toedeloe!

Vandaag rijden we door Overijssel richting de Achterhoek. We hebben niet al te veel tussenstops ingepland, zodat we wat vroeger op de volgende camping zijn en daar lekker van het mooie weer kunnen gaan genieten.

Eerste stop is de Lemelerberg. Een prachtige omgeving!

Er worden verschillende wandelroutes voor in dit natuurgebied aangegeven, maar op de een of andere manier zijn wij deze vakantie heel erg lui geworden. We willen lekker zitten in het restaurant! Maar het restaurant is dicht (!), dus wandelen we weer naar de Chevy.

We waren van plan om ook in Natuurgebied, de Sallandse Heuvelrug te stoppen, maar last minute besluiten we door te rijden. Het is nog een uurtje naar Rekken, waar de camping is en we besluiten alleen nog te stoppen bij een supermarkt.

Zo gezegd, zo gedaan en zo rijden we van midden Overijssel, door Twente, richting de Achterhoek.

En we zijn er! Glamping For-rest is al geboekt en betaald voor de nacht. Deze camping heb ik gevonden bij “festival-achtige” pop-up campings. Georganiseerd door mensen uit de festival/evenementen wereld.

De entree van de camping ziet er al helemaal gezellig uit, dit kan wel eens een hele leuke zijn!

En alles is hier leuk! Wij komen op het Nomadenveld te staan en als je doorloopt kom je op het horecapleintje en bij het badhuis. Achter dat plein zijn nog veldjes met allerlei tenten en gebouwtjes waarin je ook kunt overnachten. Heel erg top gedaan voor zo’n pop-up camping.

Maarrrr terug naar de basis, wij staan en wij gaan chillen in de zon!

2 reacties

  1. Anoes schreef:

    Ziet er idd leuk uit! Ik nu in Groningen, heerlijk hotel met alles er op en aan. Uitkijk op de Martinitoren, we gaan er straks opklimmen 😱🤗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *