ROADTRIP IN EIGEN LAND

Ja, het is weer tijd voor onze jaarlijkse roadtrip en ja in 2020 is en loopt alles anders dan we met zijn allen ooit hadden gedacht, dus flexibel als we zijn 😉 gaan we deze keer op verkenning binnen de Nederlandse grenzen.

Eerste stop is nog even langs bij mijn lieve moedertje… Even praten door het raam want ik ben nog even extra voorzichtig voor haar, na mijn laatste corona avontuur.

En we lenen haar fiets voor de trip, want mijn fiets is helaas pas gejat (!) en we hebben nog geen tijd gehad om een nieuwe te kopen.

En dan zijn we echt op weg… bijna vergeten… de traditionele foto van de begin kilometer (miles) stand. We zullen alleen niet zoveel kilometers gaan maken als traditioneel. Wel heel benieuwd hoeveel we van ons land gaan zien in 3 weken tijd!

Ons eerste reisdoel is de provincie Zeeland, we hebben een camping geboekt bij Middelburg. Saillant detail op deze foto; dit jaar niet alleen dobbelstenen aan de spiegel, maar ook twee mondkapjes (waar zijn we in hemelsnaam in beland).

Als dit het weer gaat worden tijdens onze raodtrip dan zijn we niet heel blij, maar voor nu laat Marcus er zich niet van weerhouden om te stoppen bij de visafslag van Stellendam en de regen te trotseren om lekkere Kibbeling voor ons te halen.

En lekker is het!

En door! Hier over de Oosterschelde..

En hier rijden we Middelburg al in.

Stadscamping Zeeland is alles behalve een idyllische plek, maar we staan wel mooi in een hoekje met behoorlijk leuk uitzicht.

Als we ons kleine kamp hebben opgezet breekt de zon zelfs door! Aan de wolken te zien gaat er zometeen ook nog een behoorlijke regenbui komen en moeten we de Chevy induiken. En daarna dan met de fiets het centrum van Middelburg in, is het plan.

Hoe dan ook, Roadtrip 2020 is begonnen!

2 reacties

  1. Anoes schreef:

    Goed begin met kibbeling 😍 en hopelijk niet al te veel regen! Leuke foto’s en leuk geschreven!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *