‘T CHEVY VAN “CLUBLEVEN”

Ja via de man die onze Chevy heeft gerepareerd en gekeurd afgelopen augustus, hadden wij dus gehoord van een Chevy meeting en had hij ons deze folder doorgestuurd.

Zodoende zijn wij hier nu op camping Boekelsven, dat deze dagen helemaal is overgenomen door Chevy vans, of in ieder geval door voertuigen van Amerikaanse origine.

Vandaag, op de zaterdag, is er van alles te zien op het open middenveld. Van 14:00 tot 18:00 uur komen hier een aantal Nederlandstalige artiesten. Iedereen sleept zijn stoelen naar de plek om met zijn allen een gezellige middag te beleven.

Het is niet helemaal ons gebruikelijke genre, maar voor een middagje trekken wij dit prima.

Er wordt ook nog (een beetje) rekening gehouden met corona. Polonaise met afstand-attributen.

Zoals ik gisteren al schreef, het blijkt dat er zich allerlei subclubjes binnen dit totaalevenement bevinden. Wij zijn dus een beetje aangehaakt bij onze garageman en zijn vrouw en een stel dat bij hen “hoort”. Zij zijn het clubje “Rocking Vanners”. De rest van de mensen binnen deze gelegenheidskring zijn de “Klompen Vanners”. Alles wordt binnen de kring (uit-)gedeeld; shotjes, biertjes, zoutjes, stukjes kaas, etc. Wij doen er gezellig aan mee.

Deze zangeres heet Laura Ross, het is de dochter van de twee mensen, Mario en Wilma, die dit weekend hebben georganiseerd en ze schijnt redelijk bekend te zijn.

Hoe dan ook, het is een gezellige middag zo. Dat het zonnetje schijnt helpt ook goed mee.

Na de middag op het open veld zijn alle stoelen weer terug richting “hun” Chevy’s gegaan en “bleef het nog lang onrustig” op de camping. Wij hebben het niet al te gek gemaakt en hier zijn we alweer lekker aan het ontbijt bezig.

We gaan er weer van tussen. Nog even een afscheidskoffietje met P. en J. die ons toch maar hebben geïntroduceerd en begeleid in ons eerste avontuur tussen de Rebels, Outlaws, Chevy Van Lovers, Klompenvanners, de Hakkers, etc. etc. En het was heel gezellig met ze!

Daar gaan we weer, wij zijn zelf het Roffa Riders duo 😉 hebben we maar bedacht, dat groepje past ons wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *