VERDER NAAR HET ZUIDEN

Vanmorgen wakker geworden op deze – niet al te beste – camperparkeerplaats in Pontecagnano Faiano. Nadat we gisteren de Vesuvius en Pompei hadden gedaan, maakte het ons allemaal niet zoveel meer uit waar we gingen staan. En eerlijk is eerlijk, we konden ‘gewoon kampeergedrag vertonen, dus heerlijk en ongestoord, zitten snacken op de stoeltjes in het zonnetje.

Nu echter wel de hoogste tijd om de boel hier achter te laten. Dag dag ‘camperstop italy’!

We gaan vandaag afzakken naar het Zuiden en hopen op een mooie route langs de kust. Een camping hebben we al uitgezocht, we willen nu nét weer even iets luxer!

Daar gaan we dan, op naar het Zuiden.

Een mooie route is het zeker en als we moeten tanken dan tanken we zelf ook even bij met espresso’s en zoete lekkernijen.

De route is prachtig, ik kan niet anders zeggen. En er valt verder ook niet zoveel te zeggen 😉 ik heb maar een beetje voor de vuist weggeschoten, om een indruk van de rit weer te geven.

Natuurlijk duurt het allemaal wat langer dan de door de routeplanner aangegeven drie uur, maar we komen in de buurt.

International camping village, een camping met alles erop en eraan en vlakbij het strand. We gaan voor twee nachtjes, dan kunnen we morgen lekker de hele dag relaxen.

Plekje gevonden, flesje Spumante open 🙂 We raken meteen aan de praat met een leuke Nederlandse camping-buurvrouw van het plekje direct naast ons, gezellig!

En zo hebben we nog een heerlijk campingmiddag op ons kamp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *