VERDER RICHTING HUIS

Ik schreef gisteravond dat we onze laatste camping maaltijd aten, maar niets is minder waar! Marcus springt de buitenkeuken nog even in en maakt een allerheerlijkst camping ontbijt!

Ja ik heb ook mijn steentje hieraan bijgedragen want ik ben de eieren en het brood bij de campingwinkel wezen halen 😉

En zo genieten we nog even van ons plekkie op camping Danica. Hier geen poezenbezoek maar wel dat van tientallen musjes.

Ook nog even lekker van de zon genoten, maar nu is het dan echt tijd om deze mooie camping te gaan verlaten.

Vandaag gaan we kilometers maken. We gaan zien hoe ver we komen en in ieder geval nog 1 overnachting doen voor we thuis zijn. Dat wordt ergens begin Duitsland.

We gaan weer door de 8 kilometer lange Karavanketunnel en daarna direct langs de Oostenrijkse grenscontrole.

Op een parkeerterrein langs de snelweg (ja zo’n viezige) doen we een lunch van onze leftovers op de treeplank… sweet camperlife!

Na weer een paar uurtjes sturen, bergen en wolken kijken, foto’s maken en vakantie-ploggen door Oostenrijk, bereiken we de Duitse grens.

We hebben het gehad voor vandaag, dus een camping opgezocht voor vannacht in het plaatsje Bergen. Het centrum van het ligt op 500 meter van de camping, dus een bar en een restaurant zouden we moeten kunnen vinden.

Zodra we de Chevy hebben geparkeerd begint het te regenen en niet zachtjes! Pffff… eerst maar even een drankje hier dan.

De regen houdt niet meer op, dus toch maar op pad.

We bezoeken de dorfstuberl sportsbar en pizzeria Flamingo…. We zijn helemaal natgeregend en gespetterd door voorbij rijdende auto’s en vinden dit opwindende dorp (not) en dit weer eigenlijk geen waardige afsluiter van onze fantastische rondreis…. maar ja “what can you do?”

Door de regen terug rennen naar de Chevy en lekker gaan slapen. Dromen over Betina! Of Korcula! Of Dubrovnic! Of Pag! Of Rijeka! Of Zadar! 🙂🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *