WANDELEN EN LUIEREN IN TORREVIEJA

Goedemorgen! Het is negen uur en ik ben al lekker aan de wandel. Dat is één van de dingen die ik hier wil doen, iedere ochtend een flinke wandeling. Ik ben tenslotte bezig met het opbouwen van mijn conditie en ik wil dit niet 6 dagen laten rusten.

We zitten precies tussen twee zoutmeren in, Laguna Salada de Torrevieja en Laguna Salada de la Mata. Ik wil vandaag richting de eerste gaan lopen.

Leuk zo door de woonwijk (El Chaparral) lopen en alle huizen bekijken.

Toch lijk ik niet bij het meer te kunnen komen, ik zie het ook niet meer. Zie alleen een (ontoegankelijke) groenstrook.

Echt superleuk om te zien dat de bewoners hier een heel tuingebiedje aan de straat hebben gemaakt.

Zoals gezegd kom ik niet goed in de buurt van het meer, dus ik steek de weg weer over om naar de andere kant te wandelen. Runkeeper is wel een handige navigatie-app omdat er live een streep door de plattegrond getrokken wordt.

Aan de andere kant van de weg en het andere gedeelte van de woonwijk kom ik bij een ander natuurgebied. Er staat wel een hek omheen, maar er zijn om de zoveel meter openingen waar je doorheen kunt. Hierachter moet het andere meer liggen.

Ik loop een stuk door het natuurgebied, maar blijf wel langs de rand. Morgen maar direct deze kant op zodat ik tijd heb om er doorheen te wandelen richting het water.

Zo Jans, aardig wat gelopen!

Nog een klein stukje…

Jawel, ik ben er!

Al met al was het een mooi rondje.

En weer ’thuis’ kan het grote luieren beginnen! Althans luieren, kiek mij eens zwemmen dan 😀

Heerlijk meiden, we komen helemaal tot rust zo.

Marcus stuurt een appje met een filmpje van ons terras waarop het keihard regent. Wat is er dan leuker om deze foto terug te sturen? (ahhhhhh)

Toch blij dat we hier zitten en niet in Rotterdam 😀

In de avond wandelen we naar restaurant Alinqui. Het is heel erg druk en er is eigenlijk geen plaats, maar we hadden wel gereserveerd! Het wordt prompt opgelost door een tafel op een apart balkon te zetten. Hier kunnen we ons wel in vinden 😉 private dining!

Gezellig meiden, proost en eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *