WE ZIJN BEGONNEN!

Na een ochtend van “van alles afmaken”, laatste dingen inpakken en katten gedag kroelen, zitten we om half twee in de Chevy… Starten maar honey, we gaan beginnen!
Marcus doet er nog wat lucht bij. Ik post onze dobbelstenen maar weer eens op facebook.
En ondertussen maken we de eerste kilometertjes.Hier zit ik even bij te komen van de laatste werkstress… shake it baby! Het is vakantie! En hupsakee we zijn al in Frankrijk.De fietsen zijn natuurlijk ook weer mee.En mijn choco Sarah is ook mee, zij redt ‘t alleen niet terug 😉 Oh kijk we naderen Parijs! 

Na een stukje Parijse Ring buigen we rechts af richting de Seine en rijden we door een groen stukje “ten westen van Parijs naar Camping de Paris.Bij het plekje dat we krijgen toegewezen wacht een hele lieve buurhond. Ons eerste kamp staat. En hoe! Binnen 15 minuten klaar he?! Dat was waar we altijd zo jaloers op waren als we met de tent ergens zaten en de camper uitslovers aankwamen. Bij het campingrestaurant nemen we bier, fish and chips. En dan weer lekker terug naar onze eigen space… Ja, we zijn (goed) begonnen! Welterusten!

2 reacties

  1. Claudia schreef:

    Hallo skatties, Wat ziet het er heerlijk en relaxed uit allemaal. Goed bezig en bijna jaloersmakend….???? WAUW. Die Gamba’s gaan we ook een keer doen hoor. Mooie foto’s van mooie plaatsen….doen jullie goed! Nog een fijne roadtrip verder saam. Leuk om jullie te volgen. Liefs van mij. ????????????

    • Jannie schreef:

      Hai schat, leuk dat je bent komen kijken. Het is inderdaad superleuk en we zijn nog maar net begonnen ????! Gamba’s gaan we doen! Liefs van ons terug ????????????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *