WEER EEN STUKJE TOEREN

Nog nagenietend van onze zaterdag in San Sebastian, breken we ons camperkamp op en sturen weg van camping Igueldo.

We gaan een stuk in westelijke richting en hebben ondertussen met een camping gebeld die aan de kust ligt en nog wel wat plaatsen vrij heeft. We rijden daarbij Bilbao voorbij…. een klein beetje twijfel daarover, maar we hebben nu echt behoefte aan een paar dagen relaxen op een leuke plek, vandaar dat we Bilbao toch maar overslaan.

Ook weer een tankstation met LPG gevonden, in Spanje hebben ze dit iets vaker niet merken we.

We blijken alleen nog een nippeltje te missen, maar gelukkig heeft de dame aan de kassa deze voor ons te leen.

Veel mooie views tijdens de rit en ja hoor, daar verschijnt ons reisdoel op de borden; Laredo. We hebben hiermee trouwens de regio Baskenland (provincie Gipuzkoa) verlaten en zitten nu in Cantabria.

In Laredo aangekomen zien we eerst groot een circus (geen foto helaas) en daarachter, op het laatste stukje weg naar de camping een paarden en pony verhuur. Een echte beestenboel hier!

Bij het campinghek aangekomen gaat Marcus weer even het aanmeld-ding organiseren terwijl ik geduldig wacht en de Chevy bewaak ?

De camping is leuk! Het badhuis even snel bekijkend zien we het beste en schoonste sanitair tot nu toe en er is ook nog eens goed werkend wifi. Ons kamp is in een half uurtje alweer opgezet, dus wij zijn klaar voor een paar relaxdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *