EERSTE ECHTE PIVOT-POSTJE

Zo, hier zijn ze dan….

De eerste echte originele letters in mijn vannacht in gebruik genomen PivoT-weblog… Het is me het karweitje wel! Het is heus niet zozeer het downloaden, uploaden en in gebruik nemen van het Pivot-programma dat zo lastig is. Dat wordt namelijk allemaal perfect netjes en duidelijk omschreven in de Pivot-handleiding. Het is een kwestie van de instructies stap voor stap opvolgen om binnen no-time zo’n Pivotje draaiend te hebben. Maar dan komt het! Jans wil het geheel dan natuurlijk helemaal in stijl van haar website hebben…. en dat is dan toch wat lastig met die templates en css’en en hoe dat allemaal in elkaar gefixed moet worden.

Ik wist precies hoe ik het wilde hebben, maar tussen het ontwerp en de realisatie daarvan zat een redelijk groot gat en ik heb de hulp van vriend G. oftewel heer YodehO in moeten schakelen om de boel in shape te krijgen. Hij (en ik!) heeft (hebben) het geweten zeg…. Gistermiddag om half twee begonnen en om drie uur vannacht is G. gaan slapen. Ik zit zelf nog steeds op, heb het nachtje doorgehaald. Beetje vreemd he…? Maar wel een leuk logje draaiend nu!

PS: Het is nog niet helemaal ok hoor. Ik zie zelf ook de schoonheidsfoutjes nog wel en het archief moet nog in orde gemaakt worden. Maar dat gaat in de komende periode hELEmAAL goedkomen!!!

10 reacties

 1. yodeho schreef:

  Het was weer bloed zweet en tranen. Maar dan het je ook een ‘grote mensen’ weblog 😉

 2. Marcus schreef:

  En maar doorgaan….en dan ineens, tatatatata, tata….

 3. Jannie schreef:

  Ja, met af en toe wat welkome (ernstige) afleiding… dat dan weer wel… 😉

 4. Pix schreef:

  Gefeliciflapstaart! Ziet er al redelijk gelikt uit, dus nachtje doorhalen is niet voor niets geweest.

 5. Jannie schreef:

  Thanx Pix,

  …. *terugvanlinkklikkomt*… ben benieuwd wat Betty Bloem

  straks allemaal voor ons in petto heeft…

 6. Bettie schreef:

  *naar boven kijkt* ow..dacht dat ik net een berichie plaatste. :-[

  Wat ik wou zeggen: Heb half jaar geleden ook pivot aangevraagd, maareh..ik snap er geen jota van! Tot ik er wel een jota van snap dus nog maar een webstreepjelog. %-)

 7. jan-willem schreef:

  Complimenten! Ziet er goed uit

 8. Suffie schreef:

  Welkom in de wondere wereld van Pivot! Ik zie dat u nog in het emoticon-stadium bent. Niet tegen verzetten, gewoon laten gebeuren. Dan is het het snelst voorbij….;-)

 9. Fiance schreef:

  http://fiance.web-log.nl HIER kan jij je anonieme Valentijnswens achterlaten!! spread the news!

 10. Savage schreef:

  Goed man ! Ik heb de link reeds aangepast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *