IK BEN IN DE LUCHT

Zo, dit is leuk zeg!!! Ben wel de heeeeeele nacht bezig geweest om de boel in de lucht te krijgen. Want dat is dus wel heel lastig als je er totaal geen kaas van hebt gegeten. En als je er eenmaal mee bezig bent dan is het moeilijk stoppen. Maar uiteindelijk is het gelukt! Ik ben best trots, want ik wist er echt TOTAAL niets van. Alleen dat ik een FTP-programma moest downloaden. Uiteindelijk heb ik in Word (jaja!) een paar pagina’s gemaakt en ze via dat programma ook ‘in de lucht’ gekregen *trotskijkt*. Hier nu dus wat heuse cyberresultaten…. én mijn eerste schrijfseltje in mijn eigen “Web Dairy”!

Vandaag ben ik vrij omdat ik mijn huis zou gaan soppen… ehhh… nou ik heb wel een paar keukenkastjes gedaan, maar eerlijk gezegd ben ik toch weer steeds (wanneer is dat anders momenteel, met al dat gelove@lycos?) achter de pc gekropen. Maar ja, wat kan mij het schelen, dit is VEUL LeUkerrrrrrr……. XJ

NAWOORD: Dit verhaaltje: “EERSTE SCHRIJFSEL” stamt uit de tijd dat ik mijn webspinsels nog op een eigengefabriceerde html-pagina neerpende. Om precies te zijn was dit mijn allereerste webspinsel op die pagina. Later heb ik een pivot-log-pagina voor de webspinsels aangemaakt en daar de oude webspinsel-stukjes ook in overgezet. Klik hier voor een glimp van de oude, originele webspinselpagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *