HACKER-VERDIENSTE OF WAT ?

Nou had ik hier gisteren toch echt onderstaand verhaaltje (HACKER-OPPAS) gedropt en toen ik vanmorgen nog eens keek, was eerst het plaatje en daarna het hele verhaaltje en het commentaar weg! En nee, ik was gisteren niet dronken en ja vanmorgen heb ik mijn ogen wel eerst open gedaan…

Nu heb ik dus net het onderstaande nogmaals gepost en ben benieuwd hoe lang het nu blijft staan. Verder kan ik met mijn FTP-programma, mijn browser, mijn dreamWeavert of hoe dan ook, niet meer op de webserver van mijn provider komen en dus niets meer veranderen aan mijn overige websitepagina’s. Ik kan alleen nog maar op deze weblogpagina komen via Pivot (en dat is dus ook slechts twijfelachtig waterdicht).

Dat het (bijna) Pasen is, is wellicht de reden dat die provider de telefoon niet opneemt. En dat komt mij dus heel slecht uit, want ik hou d’r helemaal niet van, als ik de boel niet meer onder controle heb.

Is dit nu ook één van de kunstjes van die kut-hacker?
Ik weet het niet.

4 reacties

 1. eamel schreef:

  Voorlopig werkt ie nog, Jans.

  maar ’t is ook pas een half uur later.. 😀

 2. Laantje schreef:

  Ze moeten gewoon van je rotzooi afblijven! PUNT

 3. yodeho schreef:

  pcx is bezig geweest met werkzaamheden waardoor je een tijdje niet bij de ftp en mail kon komen. Alles werkt weer…bij mij iig.

 4. Jannie schreef:

  Inderdaad Yodeho,

  bij mij ook alles weer bereikbaar.

  …’pfjieuw’…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *