HALF JAARTJE WEBDESIGNEN

Eergisteren was het precies een half jaar geleden dat ik mijn aaaaaaaaaallereerste webpagina’s de lucht in FTP’de. Ik was een keertje via love@lycos (jaja) op de weblog van Ol terechtgekomen en via hem weer op die van anderen, etc. etc. en zo begon mijn wandeling door personal website- en weblog-land… Dat zag er allemaal wel heel leuk uit, dat leek mij ook wel wat! Ik zat al een jaar bij Planet met mijn ADSL-accountje en daar had ik ook webspace van beschikbaar wist ik wel. Dus ik ben dat maar eens gaan activeren.

Wist echt van geen toeten of blazen (hahaha) en heb mijn eerste pagina’s in Word zitten fabriceren. Heb eigenhandig een ftp-programma opgezocht en geïnstalleerd en uitgezocht hoe ik de boel in de lucht moest krijgen. En dat met mijn nul-komma-nul PC, programma-download en/of Website-maak ervaring….. Trots dat ik op mezelf was!!!

Inmiddels ben ik wel wat verder. Dat gaat hard als je eenmaal op dreef bent. Heb nu ook een beginnerscursus Webdesign gedaan en in september ga ik het vervolg doen. Ik heb mijn hobby gevonden… (ik had toch nix te doen )

Ik zit nu trouwens te praten alsof het een eeuw geleden is en ik nu een heeeeeeeeeeeLe andere site heb en dat is nou ook weer niet het geval. Het is een half jaartje geleden en ik heb die pagina’s gewoon steeds verder uitgebouwd. Maar ik vond het toch (al) heel leuk om twee van die eerste pagina’s weer eens terug te halen en op het web te zetten. Over een jaartje of twee zet plaats ik deze post nog wel een keer *grijnz* en dan zal het verschil wel een stuk schokkender zijn…. (I quess)

Jannie's eerste homepage

KLIK OP DE AFBEELDINGEN OM NAAR DEZE
PAGINA’S VAN JANNIES EERSTE HOME PAGE TE GAAN

Jannie's eerste homepage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *