“NEW ENTRY”-KNOP

ga naar het archief Ik vond het toch nog wel even spannend. Zou het Pivot-archief goed werken? Zou de maand maart netjes worden toegevoegd en februari er onder schuiven?

Het antwoord is JA… het werkt!

En hiermee sluit ik mijn geneuzel over Pivot-templates, archief-overzet-acties, weblog-layouts en files-rebuilding dan ook af. Ik ben klaar. Het ziet eruit zoals ik dat wil en ik snap in grote lijnen hoe Pivot in elkaar zit. Ik vind het trouwens een Top-programma en ben blij dat ik de stap heb gemaakt. Geen afhankelijkheid meer van een “weblog-provider”, alles draait op mijn “eigen” server en het draait goed.

Als ik inlog zie ik een keuzemenu en vrij bovenaan staat ‘New EntrY”. En DAARRRRR ga ik me vanaf nu vooral mee bezighouden. Geen ellenlange-Pivot-perikel-verhalen meer. I promise!!!

5 reacties

 1. eamel schreef:

  Nog 1 dingetje zou je kunnen doen: New Entry veranderen in Nieuw Artikel.

  Of je moet niet van de nederlandse taalmodule houden, natuurlijk 😉

 2. Jannie schreef:

  Had ik in de eerste instantie ook Eamel, maar toen ik wat vragen op het (engelstalige) forum wilde gaan stellen bleek het een stuk handiger om alles in het Engels te houden. (sowieso best lastig trouwens, je engelstalige weg vinden op dat forum)

 3. Suffie schreef:

  Dat u die knop in ieder geval maar vaak moge indrukken!

 4. Sebastos schreef:

  Geen techniek meer maar retoriek…

  Wacht in spanning op je New Entry’s

 5. Citizen kane schreef:

  Ik bergrijp helemaal waar je het over hebt Jannie, ben zelf ook overgestapt en het is gewoon te aanlokkelijk om elke keer weer mijn templates te gaan zitten veranderen en daar over te gaan schrijven. ben ik blij dat het zaakje aan de praat is! alleen Foto’s uploaden via Pivot gaat niet vanwege de Restrictions van mijn server. maar via FTP is dat ook voor elkaar te krijgen. Succes, ik ga je volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *